Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Prawdziwa ruda (Gwiazda)

Nick admina banującego: rextor2k

Data/Mapa: 22.04.2020

SteamID:STEAM_1:1:180883633

plus link do konta https://steamcommunity.com/profiles/76561198322032995

Opis sytuacji:

Ja wszystko rozumiem, ale dostanie bana na koncie smurf za freee nie jest normalne gram na tym serwie ładne parę tygodni jak nie miesięcy ale dostanie bana za nick ??? nie jest normalne to że pseudo nowy admin jest wirtualnie zakochany w jakiejś lasce to nie znaczy że może bezpodstawnie banować . Jeśli przeszkadzał mu nick mógł napisać a nie wywalać proszę przejrzeć demko a areny nic nikomu nie zrobiłem nic nikomu złego nie powiedziałem ale ban za freee przesada a nick jest moją prywatną sprawąa mówie nie moja wina że ktos jest zakochany online 

Opublikowano

chwila chwila sama powiedziała ze to nie ona ??? po 1 po 2 nie moja wina ze to zdjecie jak sama powiedziała nie jest jej po 3 jebie to się tobie kolego wiem ze mnie znasz z mein konta ale jak chcecie sobie cyrki odpierdalać to moze nie na arenie bo ludzie chcą grac a nie co chwile wysłuchiwać waszych love story i buziaczków na czacie dziękuje 

• Haha 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.