Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię: Mario
Twój nick na serwerze: CzlowiekVodka
Mutacja głosu: tak
Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/CzlowiekVodka/91.224.117.21:27125/
Znajomość komend admina [1-10]: 10
Dlaczego ty? Prosimy o dłuższą wypowiedź:   Pare lat temu mialem wlasna serwerownie MorczniaDolinia.pl 20serverw cs 1.6i i 5 na cs go. jak dziecko mi sie urodzilo zrobilem sobie przerwe od cs , gownie teraz grywam nocami strasznie duzo cziterow gra i przez tych graczy server pada w nocy , 
Jestem osoba smieszna ,lubie duzo ogranizowac pomoagac graczam byc czescia czegos ...
Czy posiadasz konto Prime?: tak
Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: tak
Opublikowano

Doświadczenie masz spore co jest na duży plus. Jednak jesteś z nami od 3 dni na serwerze i paru godzin na forum. Daj się póki co poznać innym a cziterów zgłaszaj na forum bądź dodaj sobie @ NeQ. na steamie i mu spamuj :)

Chwilowo jestem na Nie.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem na nie 

-gt

+sm

+wiek 

Pograj dłużej z nami by reszta administracji poznała cię bo chwilowo to słabo 

Edytowane przez Seba
Opublikowano

+wiek

-gt

+sm

Grasz na serwerze parę dni, daj się poznać innym by wiedzieli czy zasługujesz na admina. 

Obecnie jestem na NIE

Opublikowano (edytowane)

Sorki, ale ja cię może dwa razy widziałem na serwerze.

- GT 

- Nie znam cię dobrze i większość Administratorów też.

- Aktywność na forum minimum 5 godzin, 10 postów, konto na forum minimum tydzień czasu.

- Aktywność na serwer 30h i 2 tygodnie stażu

- Brak steam id.

- Brak kontaktu.

- Nie spełniasz wymaganie. A w podaniu masz napisane, że Spełniasz.

Moim zdanie wątpię, żebyś Znał regulamin cały jak, dopiero 9 godzin temu się zarejestrowałeś.

Niech Administracja cię dobrze pozna i po obserwuje, czy dobrze się zachowujesz wobec innych graczy i administratorów i nie łamiesz regulaminu. Czy zasługujesz na rangę Administratora?

Jestem w tej chwili na Nie.

Edytowane przez Adamko4yt
  • Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Dużym plusem jest doświadczenie i wiek. Nie kojarzę Cię natomiast kompletnie z serwera. Daj się poznać.

- Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: tak - nie spełniasz ich, więc nie rozumiem skąd taka odpowiedź 

- gt 

- staż na forum i serwerze 

- brak steam id

Myślę, że jeszcze za wcześnie, by po kilku dniach gry składać od razu podanie na admina. Jestem na NIE.

• Wow 1
Opublikowano

Na ten moment muszę podanie odrzucić ze względu na zbyt krótki czas spędzony na serwerze. Zgodzę się z poprzednikami. Daj się trochę poznać, nadrób gt i złóż podanie ponownie. Powodzenia!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.