Investor MrAimer Posted April 21, 2020 Investor Posted April 21, 2020 Witam wszystkich w tym temacie chciałbym zaproponować rozwiązanie na temat Vipa. Wiem że nie dla każdego VIP na serwerze przypada do gustu i to prowadzi do kłótni. Tak jak w poprzednich tematach nie każdy się z tym zgadza ale można to rozwiązać idąc na ugodę wspólną. I też wiem że właściciel serwera chciał pokazać własną imprekacje przy tworzeniu tak fajnego serwera. Dlatego właśnie wychodzę z propozycją zrobienia SVIP i VIP. I wiem że nie każdy się na to zgodzi. Ale niech każdy pomyśli czy w tych czasach wszystko musi byś free to player przecież każdy kto płaci chce mieć ułatwioną grę. I dlatego nikt nie może dla kupujących tego zabronić. Po pierwsze moja propozycja jest taka aby zrobić SVIPA i VIPa. Np:SVIP będzie posiadał wszystko co dotychczasowy Vip ale zastrzyk wzmacniający zrobić ze leczy nie 50 HP tylko Np:65 HP A VIP: zrobić że jest darmowy może nie do końca darmowy tylko można go wygrać w różnych konkursach lub eventach zostawić tak jak jest Po drugie w takiej sytuacji można zrobić więcej jakich Konkursy/Eventy takie jak turniej 1 vs 1 czy też jakiś drużynowe lub eventy takie jak było z tymi pisankami Można pójść w tą stronę a nie w jakieś spory pomiędzy graczami a Administracją. A administracja wie że sieć serwerów utrzymuję się tylko z tego że tacy jak ja idioci "przepraszam za to przekleństwo" będą wydawać na to chajs i nikogo nie powinno to boleć ale taka jest rzeczywistość. PS: Przepraszam za tą wypowiedź ale chciałem być szczery i nie chciałem nikogo urazić. JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM
Erwin Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Witam. Temat SVIP'a był kilka razy wałkowany, był też plan go wprowadzenia. Mam pewien pomysł, który być może zostanie zrealizowany. Co do kwestii wygrywania vipów w konkursach itd.- tak jest od początku serwera, bo VIP'a można wygrać czy to w konkursach, czy chociażby w eventach. Pozdrawiam.
Head Admin Kacper Posted April 21, 2020 Head Admin Posted April 21, 2020 Propozycja została odrzucona Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
SQUeZ Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts