Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: XOTourLilf3

Nick admina banującego: @ Durus

Data/Mapa: 21/04/2020 12:50

SteamID: STEAM_1:0:457426831

Serwer (mod):  Multi arena 1v1 #1                     

Opis sytuacji: Napisałem pod koniec mapy zaraz po kolejnym graczu "jd". Wchodzę na następną mapę i nagle dostaje bana z powodem "obraza adm" a ten wcześniejszy gracz dostał kicka za "wyzywanie", śmiech na sali po prostu... za napisanie słynnego "jd" można pobrać demko z poprzedniej mapy am_banana jak pod koniec mapy gracz dostał tego kicka a ja na nastepnej bana na 4h

Wycinek z konsoli:Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>240 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>21-04-2020 16:47</u></b><br />Admin: <b><u>durus1109</u></b><br />Powód: <b><u>obraza adm</u></b>.

xddd.thumb.png.19eef9d0322f87b40c1c0e929f936ac1.png

edit1/ @ Durus
Że co proszę? 4h ban za napisanie "jd" ? Jaka to jest obraza Ciebie? Napisałem je*** Durusia? Nie, napisałem pod koniec mapy po graczu tak samo "jd" i byłeś na wcześniejszej mapie pod koniec i nie kłam bo pisało na czacie że wchodzisz jakies 3 min przed zakończeniem... nie kompromituj się i nie rób z siebie nie wiadomo kogo bo jak ktoś napisze "jd" to myślisz że obraża Ciebie? Mogę zresztą dołączyć demko jak byłeś na wcześniejszej pod koniec i jak tamten dostał kicka za "wyzywanie".
+++
"3. Wyzywanie, obrażanie innych - upomnienie / kick / mute / gag ~ od 10 minut do 2 dni."
"4. Obraza administratora - upomnienie / kick / mute / gag ~ od 2 godzin do 3 dni."
BANY ZA OBRAŻANIE/WYZYWANIE/BRAK KULTURY SĄ STOSOWANE TYLKO WTEDY, KIEDY GRACZ UŻYJE SZCZEGÓLNIE OSTRYCH SŁÓW.
*KARY NIE SĄ PODANE W KOLEJNOŚCI, ADMIN WYBIERA, CO NAŁOŻYĆ.
Przeczytałeś? "BANY" jeżeli użyje szczególnie ostrych słów a to było znaczenie "je*** disa" ale oczywiście uważasz że kazdy jak to napisze to obraża Ciebie.

Opublikowano

Nie było mnie mapę szybciej, wiec tamten gracz nie otrzymał od mnie bana. Ty dostałeś, poneiważ odbieram to za obraze mnie.

Nie pierwszy raz daje za to bana.

image.thumb.png.64a59b9f0c23043931224fbe9e8be030.png

image.thumb.png.6f174e1660e3eb3fcbabfa03a5f80041.png

image.thumb.png.b79b36035e686415508fb60664e9985c.png

I jest tego więcej. Chcesz to sobie sam poszukaj

#edit

A ten co masz na ss nie zauważyłem tego, jak będzie to zostanie ukarany.

#edit2

Nie przypominam sobie, żebym był an bananie, ale jeśli tak było to ok. Na serwerze jest 36 osób, nie widzę wszystkiego.

A poza tym mam wrażenie, ze będziesz cały czas na mnie wjeżdżać, bo przyczyniłem się do twojego wywalenia. Czekamy an Opiekuna i jego decyzje.

• Haha 3
  • Wow 1
Opublikowano

Kara została nałożona niesłusznie! 

@ Durus został pouczony o swoim błędzie.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.