xxx79 Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Twój nick: 79` Nick admina banującego: BRODATY_ZBIR Data/Mapa: 06.04.2019 DD2#3 data stara, ale dopiero dzisiaj nie moge wejsc na serwer IP/SteamID: '94.254.232.34' Serwer (mod): DD2#3 Opis sytuacji: To nie jest mój ban. Jest na inny nick, ale nie wiem jakim cudem na moje IP. Mam dowody,że o godzinie o której jest ban nie było mnie na cs'ie i nie gram na DD2#3. Ban jest na nick $$Laska_ Z _Polski$$. Dziwna sytuacja.. Jeszcze pisze : Zbanowany na DD2#3 Pijemy-Rozrabiamy.pl (de_dust2) Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: $$Laska_ Z _Polski$$ [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '94.254.232.34' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja
pejterek Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Spróbuj zresetować router i daj znacz czy możesz wejść. 1
pejterek Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Gracz został odbanowany Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts