michuK0 Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Twój nick: michuuu Nick admina banującego: DarkFallen Data/Mapa: 19.04.2020 SteamID: STEAM_1:0:520176067 Serwer (mod): ONLY MIRAGE #2 Opis sytuacji: A to skoro piszę to drugie odwołanie to coś o tym świadczy... Otóż nie czuję swojej winy w banie jaki został mi nałożony na 1 miesiąc, nie złamałem tak karygodnego podpunktu z regulaminu, aby dostać tak długiego bana + nie otrzymałem argumentacji za co owy ban jest. Pewnie teraz kilku z was pomyśli "chłop dostał bana i chce argumentacji ..." No dobra to teraz pomyślmy dlaczego dostałem bana? Bo zmieniłem sobie nick na EILISH a później na EXIT? Brawo Wycinek z konsoli: ban przez konsolę P.S Konwersacja z DarkFallen'em na steam przebywała również w dziwny sposób #olewaniagracza który próbuje wyjaśnić sprawę za co dostaje bana (cytat: "Poopowiadaj jeszcze coś ciekawego, ja słucham ;D" )
CS 2 Keeper salvatore Posted April 19, 2020 Sponsor CS 2 Keeper Posted April 19, 2020 Odwołanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts