Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera: AmazingVakos
  2. Imię: Kamil
  3. Wiek: 16
  4. Steam ID: STEAM_1:1:161659078
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/AmazingVakos/91.224.117.62:27135/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Admin na BB.
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 5/10
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:
    - Dlaczego akurat ja mam zostać adminem:
    a) 
    Wiele osób na serwerze zachowuje się toksycznie w stosunku do innych graczy, administratorów czy też samej serwerowni, często zdarza się to podczas nieobecności admina. Najgorsze w tym jest to, że schodzi to nawet na obrażanie po rodzicach.
    b) Często na serwerze znajdują się osoby teamujące się, nawet w dniu w którym piszę podanie zauważyłem kilka takich przypadków, uważam więc, że jest to dosyć częsty przypadek, dodam, że w każdej takiej dzisiejszej sytuacji na serwerze nie było administratorów.
    c) Podczas mojej ostatniej rozgrywki również zauważyłem wiele osób blokujących bazy innym graczom.
    d) Wiele nowych graczy niemających pojęcia o trybie BaseBuilder otrzymuje niekulturalne odpowiedzi od innych graczy z serwera, nadal nie potrafiąc zbudować sobie jakiejkolwiek bazy, przez co uważają tryb, jak i serwer, może nawet serwerownie za totalne "dno", po czym opuszczają serwer i więcej na niego nie wracają.
    e) Z tego co widziałem na serwerze aktywność administratorów wypada dosyć średnio, więc na pewno mógłbym przyczynić się do jej poprawy.
    Ad. - a), b), c), d), e) - W każdej z tych sytuacji mógłbym pomóc gdyż wykazywałbym się aktywnością na serwerze oraz zapobieganiem takich typu zdarzeń.
    Kilka zdań o mnie:
    Jak już napisałem wyżej mam na imię Kamil oraz mam 16 lat. Interesuję się programowaniem, lecz nie jestem zbyt zaawansowany w owej dziedzinie, uczęszczam do technikum o profilu informatycznym. Czasami w wolnej chwili spotykam się z kolegami na skateparku (oczywiście nie podczas kwaraantanny :3), jeżdżę na desce czy też BMX'ie. Jestem zagorzałym graczem, przy komputerze potrafię spędzić do 12 godzin dziennie, spędzając wolny czas z ekipką, pogrywając w jakieś ciekawe produkcje które naprawdę mnie kręcą. Uwielbiam pracować w grupie, jestem rozsądny, kulturalny oraz miły, potrafię uszanować drugą osobę bez względu na to jakiego jest pochodzenia czy też może jest biedniejsza lub bogatsza. Również jestem wielkim optymistą, nie patrzę bezsensownie w przeszłość gdyż nie widzę w tym większego sensu. „Kiedyś”, to choroba, która każe nam zabrać wszystkie nasze marzenia do grobu. - Timothy Ferriss. Chyba tak jak każdy w tym świecie próbuję osiągnąć jakiś cel w moim życiu oraz staram się realizować moje marzenia.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-5h w tygodniu, 4-7h+ w weekend.
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak.
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuję regulamin admina | regulamin serwera i zastrzegam, że będę go przestrzegał.
  12. Linki do poprzednich podań: Brak poprzednich podań.
  13. Kontakt: https://steamcommunity.com/id/Am4z1ngVak0s/
  14. Blokada VAC: Brak.
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.