Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera: Wiem, że miałbyć jeden ale nick zmieniałem: Puffer #GirlPower, PuFF3r ale obecnie ■ PuFF3r ■
  2. Imię: Wiktor
  3. Wiek:15
  4. Steam ID: STEAM_1:1:203430440
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/■ PuFF3r ■/91.224.117.62:27135/ i jeśli chcesz możesz zobaczyć poprzednie nicki bo na ten moment od początku grania mam +/- 60h na serwie 2 topka na toptime.
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: KidAdmin na combat surfie ale serwer padł.
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 5/10
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: 1. Jest wiele osób które budują często nieświadomie za dużo pikseli w party jak i bez  administratora nie ma na serwerze aby usunął piksel lub wytłumaczył dlaczego nie mogą tak robić bo często słowa zwykłego gracza nie trafiają do nich. Ale są również gracze którzy świadomie blokują baze innym graczą niszcząc tym samym grę.  2. Na serwerze jest również wiele toksycznych graczy którzy obrażają innch graczy oraz ich rodzine a upominanie ich kończy się dalszym obrażaniem tylko większej ilości osób. 3. Znajdują się też gracze łamiący regulamin np. wpisując retry gdy baza im się nie uda lub aby budować ponownie. 4. Na serwerze KocuR jest jednym jak nie jedynym administratorem, który poświęca serwerowi wiele czasu a też by mógł czasem zagrać w inną gre a nie przerywać jedno zajęcie bo na serwerze potrzebna jest pomoc a innym administratorom się nie chce bo ich praktyczni nie ma oprócz moe i kocura nie widuje innych administratorów więc mógłbym się przydać. A teraz kilka słów o mnie - Nazywam się Wiktor mieszkam w małym miasteczku na Dolnymśląsku interesuje się głównie informatyką głównie 
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Wszystko zależy od dnia od poniedziałku do piątku 4-6h+ a w weekendy nawet do 10h+.
  10. Posiadasz mikrofon?: TAK.
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuję regulamin serwera jak i serwera i zastrzegam, że będe go przestrzegał.
  12. Linki do poprzednich podań: brak.
  13. Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:406860881]
  14. Blokada VAC: Nie posiadam ani nie posiadałem.
  • Lubię to! 1
Opublikowano

+/- Wiek
+/- GT
- Dlaczego ty (nie przekonuje ) [To wszystko się zlewa , brak przecinków ]
 Na nie, ale i tak życzę Powodzenia! 

• Lubię to! 1
Opublikowano

+/- wiek 

+GT 

+Dlaczego ty

+Jakieś doświadczenie

Jestem na tak!!  

• Lubię to! 3
Opublikowano

+/- wiek

+ GT

+ Aktywny 

Jestem na tak!

• Lubię to! 2
Opublikowano

+GT

+/- wiek

+aktywny

Jestem na tak ! dobrze by było aby był jakiś kolejny admin bo Admin KocuR jest praktycznie sam i  gdy jest na serwerze jest git a gdy pójdzie to zaczyna robić się na serwie tzw "Bałagan" reszta adminów sądząc po ich aktywności na serwerze mają go w  c***u np taki Bober który jedynie co potrafi to napisać  że jest na NIE, dziwię się opiekunowi że ten chłopak nie został zdegradowany ponieważ ostatnio to ja go widziałem jakieś 2 mies temu na serwerze ;)

• Lubię to! 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało przyjęte

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.