XX-GABARYTOWY--XX Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Twój nick: XX-GABARYTOWY--XX Nick oskarżonego: Bądź grzeczny dla Androida Opis: otóż na mapie zm_luz na tej górnej polce co można wejść do niej teleportem stali sobie 3 przyjaciele a mianowicie : rusyfikacja, Android i Bądź grzeczny dla Androida. Android zarażał rusyfikacje a Bądź grzeczny dla Androida dawał rusyfikacji antidotum i tak w kolko. Dowody: ss jest ale mogę tylko tak wstawić
Wahasin Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Prześlij screena żeby mieć jakikolwiek dowód bo beż dowodów nic nie udowodnisz.
XX-GABARYTOWY--XX Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 no ciekawe jak ja mam go wysłać skoro jak go przesyłam to jakiś błąd wyskakuje ??
(k2) Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 może jakiś dłuższy odpoczynek dla kolegów? tutaj ode mnie kilka ss, nie jeden raz to robili :) 1
SDCSebeK Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 @ XX-GABARYTOWY--XXprzeczytaj najpierw regulamin a później składaj skargi, nie robili nic co łamie regulamin. Ale tak czy siak wprowadziłem ekonomiczne rozwiązanie. 50 AP za laser anti 1
Recommended Posts