Jump to content

Asysty  

14 members have voted

1. 1. Czy jesteś za tym, aby asysty były naliczane po zadaniu obrażeń większych niż 50?

• Tak
      10
    • Nie
      4

Recommended Posts

Posted

Halo, 

Wychodzę z kolejną propozycją, która wydaje mi się w miarę sensowna. Proponuję zmodyfikować delikatnie asysty i ustawić tak, aby asysta była naliczana tylko i wyłącznie po zadaniu większej ilości obrażeń (np. x>50). 

Wiadomo, że asysta w jakimś tam stopniu rekompensuje nam to, że ktoś "kradnie" fraga. Niemniej dostanie 5 asyst za pomizie gości granatem jest trochę nie na miejscu XD 

Potem wychodzą śmieszne sytuacje. Chłop staty 53/10, a po wpisaniu /stats ma 20/10, śmieszne trochę. 

Dodatkowo proponuję wrzucić opcję "niewidzialnego admina", dzięki której admini bez problemu będą mogli sprawdzać graczy(klik).

Jest to o tyle wygodne, że jeżeli ktoś jest raczej stałym graczem i sobie za dużo pozwoli, będziemy mogli bez problemu go na specu sprawdzić. Miałem chociażby dzisiaj czy wczoraj sytuacje, w której chciałem POV'a nakręcić na chłopa, to po moim wejściu na speca zmieniał całkowicie styl grania i dupa z tego była(sytuacja się rozwiązała bo @ dejmanovskynakręcił swojego POV'a przede mną). 

• Like 1
Posted

Według mnie asysty są nie tylko po to aby jakimś stopniu rekompensować kradzież fraga, ale ale też po to aby przytrzymać gracza na serwerze. Z autopsji wiadomo, że jak dla oka masz dobre staty to na pewno zostaniesz na dłużej niż jakbyś je ujemne. Twoja propozycja jest jak najbardziej logiczna, ale czy to właśnie nie zmieni tego co pisałem?

Przecież te asysty są głownie dla oka, ponieważ prawdziwe zabójstwa tylko się liczą, także jestem neutralny do tej propozycji.

Świetny pomysł, plugin który bardzo wspomoże prace admina. Jak ktoś gra na serwerze to idzie się domyślić kto jest adminem, a dzięki temu zmieniać style gier podczas, gdy on patrzy na spec, jak najbardziej za pomysłem.

• Legend
Posted

5 minut temu, Artengo napisał:

Z autopsji wiadomo, że jak dla oka masz dobre staty to na pewno zostaniesz na dłużej niż jakbyś je ujemne.

generalnie to na tak, asysty zmniejszyć do min. 50dmg lub jak kto woli wgrać 2 fragi za 1hsa, to generalnie na to samo wyjdzie.  coś dla Ciebie^

Gość dziś grał, miał z 35 fragów z czego z /stats pokazywało jego staty w punktacji 11/6 ;D

Nie wiem czy asysty naliczają się do tego rankingu z huda, ale możliwe że tak. Ja sam mam 700 fragów, z czego ranking naliczył ich około 400

Posted

Moim skromnym zdaniem jest to dobry pomysł, ponieważ tak jak wyżej napisałeś wystarczy rzucić granata np. do górnego a tam 7 osób i potem ma się 7 asyst bo zadało się tym osobom po 20 dmg. Dla mnie to jest bez sens wiec jestem ZA.

"Niewidzialny admin" to bardzo dobry pomysł, bo dużo osób wie kto jest adminem i gdy jest admin na spec to wiadomo, że gracz będzie bardziej uważać, a gdyby nie było by widać admina można łatwiej i szybciej złapać czitera więc jestem ZA.

Pozdrawiam NiKoS

Posted

Jeśli chodzi o asysty, to jestem za. Nie raz mi się zdarzyło zadać np. 5 hp graczom z granata, a potem otrzymywałam za to x asyst i lądowałam na górze tabeli, pomimo tego, że nawet nikogo nie zabiłam, więc asysty od 50 hp, byłyby jak najbardziej sprawiedliwe. 

Co do pluginu dotyczącego adminów również jestem na tak, na pewno to ułatwi pracę adminom na serwerze. 

Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Like 1
  • I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.