Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! 2 szybkie propozycje, które przyszły mi do głowy podczas grania na serwerze.

1. Sklep dostępny dla osoby otwierającej pułapki/dającej free

Oczywiście nie taki sam sklep jak dla CT. To by było zupełnie bez sensu. Mam na myśli droższy sklep, który daje przedmioty niedające T ogromnej przewagi.  Np.

• Niewidzialność 50% - 5000 monet
  • +50hp - 5000 monet
  • 2 granaty błyskowe - 8000 monet
  • zestaw granatów (błyskowy, zapalający, zaczepny i dymny) - 8000 monet

To tylko kilka przykładów, które mi na początku wpadły do głowy z cenami, które wydają się w miarę sprawiedliwe. 

2. Więcej misji (!misja)

W tej chwili większość misji jest bardzo trudna do wykonania - szczególnie dla nowych graczy. Pobicie rekordu mapy jest niemal niemożliwe, a co dopiero 100 razy. 
Jednakże proponowałbym dodać 200 i 500 wykonań danej misji - przede wszystkim dla przejścia danej mapy i zabicia terrorysty. Nagrody nie muszą być ogromnie duże, a zawsze to jakaś większa motywacja.
Można też się zastanowić nad nowymi misjami. Kilka moich pomysłów:

• Przejdź "nazwa mapy" (misja byłaby podobna do przejścia mapy, ale będzie się tyczyła konkretnie jednej mapy, którą wybierzemy, a nie wszystkich)
  • Zabij graczy pułapkami jako T 
  • Zabij terrorystę w czasie poniżej 30 sekund
  • Zabij graczy granatami
  • Zabij graczy z broni snajperskiej
  • Użyj Mocy Boga (tutaj nagroda powinna być dosyć wysoka, biorąc pod uwagę koszt zakupu)
  • Przejdź mapę z aktywnym bonusem (VIP)
  • Przejdź mapę z widoku trzecioosobowego (VIP)
  • Przejdź mapę w slow motion (VIP) (dodatkowo można pomyśleć o dodania dla Vipów opcji samego slow-mo bez mniejszej grawitacji)

Kilka moich pomysłów :) 

Opublikowano

Twoja pierwsza propozycja raczej nie odnajdzie się na serwerze, ludzie nie będą chcieli wydawać takich kwot na jednorazowe bonusy które tak naprawdę nie dają przewagi. Druga propozycja brzmi sensowniej, nowe misje faktyczne mogą przypaść graczom do gustu. Moim zdaniem powinny zostać dodane: 

Zabij terrorystę w czasie poniżej 30 sekund

Zabij graczy z broni snajperskiej

Przejdź mapę z aktywnym bonusem (VIP)

Przejdź mapę z widoku trzecioosobowego- da się to zrobić bez vipa więc myślę że fajna opcja dla wszystkich

Przejdź mapę w slow motion (VIP)

• Lubię to! 3
Opublikowano

Uważam, że pierwsza propozycja jest do odrzucenia, ponieważ tak jak @ boomer_napisał gracze nie będą chcieli wydawać takiej ilości monet na jednorazowy bonus. Jeżeli chodzi o druga propozycję muszą być łatwe jak i trudne misje, wydaje mi się, że poza pobiciem rekordu mapy wszystkie inne są spokojnie do zrobienia, lecz gdy zostaną dodane nowe mapy na pewno bardzo ułatwi to zrealizowanie tej misji. Aktualnie nie widzę sensu dodawania nowy misji, aczkolwiek dodanie do poszczególnych misji 200 i 500 wykonań jest w miarę dobrym pomysłem.

• Lubię to! 3
Opublikowano
3 hours ago, roLf said:

Uważam, że pierwsza propozycja jest do odrzucenia, ponieważ tak jak @ boomer_napisał gracze nie będą chcieli wydawać takiej ilości monet na jednorazowy bonus. Jeżeli chodzi o druga propozycję muszą być łatwe jak i trudne misje, wydaje mi się, że poza pobiciem rekordu mapy wszystkie inne są spokojnie do zrobienia, lecz gdy zostaną dodane nowe mapy na pewno bardzo ułatwi to zrealizowanie tej misji. Aktualnie nie widzę sensu dodawania nowy misji, aczkolwiek dodanie do poszczególnych misji 200 i 500 wykonań jest w miarę dobrym pomysłem.

Musisz pod uwagę wziąć, że Ty jesteś pierwszy w rankingu, więc dla Ciebie będzie łatwo. Są osoby, które mają po 1000 punktów i im jest trudno, więc dodatkowe misje pomogą każdemu :) 
Co do pierwszej propozycji i sklepu dla terro, to monety podałem czysto orientacyjnie - to od Was zależy co ile kosztuje.

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.