Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: !@#$%^&*(

Nick podejrzanego: Varkot0 Discord Team, DiScOrD TeAm :), Koziolek -_- chlop z discorda, kosu discord team

STEAM_ID/IP podejrzanego: VALVE_1:0:814937775 , VALVE_1:0:250969166, VALVE_1:0:1219936544, VALVE_1:0:430775259

Rodzaj cheata: Komunikacja na discordzie

Data/Mapa: 12.04.2020/wszystkie w puli

Serwer (mod):  3MAPS  

Dowody: Cześć i czołem! Znowu ta sama sprawa, ekipa ziomków lata sobie na discordzie dając chamskie info. Przejdźmy od razu do dowodów, a mianowicie demek.

Demko 1:

1:14 Gracz Discord Team na spokojnie obserwował longa, po czym nagle nie wiadomo skąd wiedział, że wyjdę od mida i wejdę ct, żadnego dźwięku w tym czasie nie wydałem więc mnie na pewno nie słyszał.

4:23 Ten sam gracz obserwował longa, najprawdopodobniej dlatego, że dostał info od zabitego gracza aczkolwiek nie wiem tego. Chwilę postał na romanie po czym poleciał na gale kryjąc się za schodami jakby wiedział, że stamtąd przyjdę. 

14:14 Po zabiciu jednego na gali, kierował się w strone bs'a po czym szybki zwrot wiedząc, że będą plecy. 

Jeżeli chodzi o demko 1 to tylko tyle jeżeli chodzi o gracza Discord Team, dodałem momenty w których mnie zabił albo próbował ponieważ nie byłem cały czas na spekcie i nie obserwowałem go albo jego kolegów przy innych sytuacjach, ponieważ też chciałem pograć :P

Demko 2:
11:06 Tym razem gracz Koziolek -_- chlop z discorda, widziamy tutaj jak popatrzył szczura, potem stracił jego widoczność na 3 sekundy, ponieważ chciał sprawdzić mida, ale po tych 3 sekundach wiedział, że ktoś się kryje w szczurze, przy czym przeciwnik nie wydał żadnego odgłosu. Celował idealnie po prawej stronie jakby wiedział, że po niej będzie przeciwnik. Przypadek, wh czy może info?

Demka: https://www47.zippyshare.com/v/GYjuC68B/file.html

Jeżeli ktoś chciałby inne dowody to odsyłam do zgłoszenia v1 oraz v2. 

"Trzeba ocenić grę i zachowanie w przeciągu całej mapy, a nie tylko jednej akcji."  Tak to prawda, lecz zwykły gracz przychodzi na serwer raczej zająć się rozgrywką, a nie siedzeniu na spekcie obserwując 4 typa przez 15minut mając nadzieję, że akurat ktoś da chamskie info, od tego jest kto inny na serwerze :P 

Możliwe, że czekacie na bardzo mocne dowody, ponieważ nie chcecie banować 4 graczy ze względu na to, że serwer słabo się rozwija, a takich 4 graczy może podbić zasięgi. Tylko pamiętajcie o tym, że zostawiając 4 możecie stracić 8 ogarniętych którzy zorientują się o co chodzi, nawet po samych nickach można stwierdzić, że się znają. Co do nicków to śmieszna sprawa, sami dają dowód, że na tym dc latają i przy okazji podśmiewają się z Was.

Mam nadzieję, że nie będę musiał pisać zgłoszenia v4, ale jeżeli będzie trzeba to zrobię to, ponieważ Bobek cały czas mnie zaprasza na forum  :P 

PS. Temat po odpowiedzi admina jest od razu blokowany? Ponieważ, czasami chciałbym coś dodać do werdyktu lecz niestety tematy są zablokowane. 

Pozdrawiam oraz życzę dużo zdrówka,

Matkovsky.

• Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został zbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.