Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy konkurs mógłby się odbyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wszystkim

Pisze ten temat bo wpadłem na pomysł żeby zrobić na forum konkurs "Miss/Mister roku 2015"

Konkurs polegałby na tym że Miss - dziewczyny/ Mister- panowie wysyłali by zgłoszenie do dudnesa na email ze zdjęciami ( zresztą to się jeszcze ustali) i na sam koniec została by zrobiona ankieta, która osoba zdobyła najwiecej głosów wygrywa itd.

Nagrody najprawdopodobniej wplny ale to również do ustalenia.

Opublikowano

Dla mnie też może być gdyby nie to że... :)

Jak mam uwierzyć że ktoś wysyła swoje zdjęcie ????? Tego nie udowodnisz dlatego jestem na NIE

• Właściciel
Opublikowano

Każdy swojego zdjęcia nie musi wysłać, tylko osoby chętne tutaj chodzi o zabawę. Tak jak wcześniej rozmawialiśmy Pingwinie zgadzam się na owy konkurs i sam go zrobię jak będą osoby chętne. Nagrody oczywiście WPLN w sklepiku, może pomyśle nad czymś jeszcze ale to tylko plany.

Przykładowo zapisy trwałyby do 22-24 lutego a początek marca wyniki. 

• Właściciel
Opublikowano

To ma być zabawa, nie sądzę aby ktoś chciał oszukiwać :P .

Opublikowano

Ja na tak, spoko pomysł :D

Może żeby nie było oszustw- 3 zdjęcia lub 2, jak wspomniał BlondAss, do tego z kartką i napisem Katujemy czy coś haha :)

Opublikowano

Myślę że tak, bo co aż kartkę trzeba trzymać ? xD ? Myślę że nie powinno być oszustów :D 

• Właściciel
Opublikowano

Uważam więc, że konkurs można otworzyć. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja przyjęta

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.