Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tu Jagi

Zostałem zbanowany bez dowodów. Adidasek poinformował mnie danym zajściu. Play'u jeśli mnie banujesz za to, że miałem h@ na innym serwerze, ale ja tam byłem tylko adminem (po koleżeńsku). Jeśli nie zostanę odbanowany to prosiłbym o oddanie pieniędzy za via i premium.

PS: sorka,że piszę tu, ale nie wiedziałem gdzie. I jeszcze chciałem pokazać innym forumowiczów jak postępujecie. I jeszcze jedno: z tego wynika, że nie możemy grać na innych serwerach. Pozdrawiam Jagi. I nie banujecie tego konta.

• Właściciel
Opublikowano

Jak my postępujemy? twój drogi kolega reklamował swoją sieć jak tylko wlezie, został wyrzucony i zbanowany równocześnie. Ty jako jego wspólnik tak to ujmę straciłeś wszelkie uprawnienia do Admina, lecz funkcjonować na forum jak i serwerach nadal możesz. 

ps: twoje stare konto zostało odblokowane 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Sprawa wyjaśniona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.