Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!
Pierwszy post i pierwsza propozycja, która wydaje mi się dosyć "normalna" ;) 

Problem jest taki, że gdy na serwerze jest ponad 10 osób, mapę przejdą 3-4 osoby jednocześnie, to terrorysta ma problem, gdy często pozostali w kolejce przeszkadzają.
Nie wiem, jak wyglądają pluginy w CS:GO, bo skończyłem swoją historię z robieniem serwerów na 1.6, ale mam 2 pomysły:
1. Po przejściu jednej osoby przez teleport reszta, która przeszła ma tymczasowy "freeze"
2. Gdy pierwsza osoba dojdzie na koniec - przekroczony czerwony znacznik - to reszta osób, która przeszła mapę, nie może wyjść poza obszar mety. Może być trudniejsze do zrobienia, bo często portale znajdują się w strefie.

Oczywiście nie ma potrzeby, żeby to działało, jesli terrorysta uruchamia deathrun, lub wybiera np. old.

Jeśli coś takiego nie istnieje, to mogę w wolnej chwili posiedzieć i pomyśleć nad tym.

Wesołych Świąt wszystkim!!

Opublikowano

W regulaminie są punkty odnośnie pestek: 

Cytat

$2.28 Pestki mają przebiegać dynamicznie, zakaz kucania, skakania, obracania się plecami do przeciwnika. Strzelanie w ciało jest dozwolone.

$2.29 Podczas tzw. pestek każda ze stron na wycelowanie i strzelenie w przeciwnika ma pięć sekundy - w przeciwnym wypadku przeciwnik może cię zabić.

$2.30 Na platformie podczas pestek ma znajdować się wyłącznie dwóch graczy (TT oraz CT, który bierze udział w strzelaninie).

Punkty bez problemu mogą znaleźć odniesienie dla innych trybów takich jak awp itd. wracając do twojej propozycji jestem na NIE. 

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Tak, jest taki podpunkt w regulaminie, ale nie oszukujmy się, ile osób oprócz adminów przeczyta regulamin? 
Większość nowych graczy nawet nie wie, co to znaczą te wybory T i często dostają za to bana, z czego więcej na serwer nie wracają, a serwer traci potencjalnych graczy.
Według mnie, jeśli jest taka możliwość, to lepiej wszystko ułatwiać niż komplikować - ale tak jak napisałem, to tylko moje zdanie. :)

Mam edytować pierwszy post, żeby nikt nie widział, że jest nowa odpowiedź? wtf 

Opublikowano

@ boomer_dobrze opisał, większość stałych graczy o tym wie więc może informować o tym nowe osoby na serwerze.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.