Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick: michau-

admin: darus1109

11.04.2020 am_arena_katujemy

STEAM_1:1:244777163

Wchodzę na serwer jak codzień od razu po tym jak się przywitałem jestem obrzucany obrazami żebym przeszedł mutację , i że mam 11 lat (ze strony admina banującego też), nie odpierałem ataku bo jestem już do czegoś takiego przyzwyczajony. Co ciekawe sam 'darus' obraża potem jakiegoś Turka piszącego coś na chacie w swoim języku. Następna mapa (na której dostałem bana). Jakiś inny dosyć młody użytkownik krzyknął  "k***a" i tam darus wkracza do akcji mówiąc mu, że jest za mały, żeby posługiwać się takimi słowami, po czym ja zapytałem na chacie czy nie pamięta już poprzedniego meczu, gdzie to on nie był zbyt kulturalny wobec mnie.  Pozostałem bez odpowiedzi po czym dostałem bana.

Konsola: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>60 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>11-04-2020 14:41</u></b><br />Admin: <b><u>durus1109</u></b><br />Powód: <b><u>Obraza adm ( polecam przejs � � mutacje )</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>60 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>11-04-2020 14:41</u></b><br />Admin: <b><u>durus1109</u></b><br />Powód: <b><u>Obraza adm ( polecam przejs � � mutac

Jeżeli można prosić to chciałbym cytat, w którym obrażam rzekomo admina, na wszelki wypadek mam cały zapis z konsoli z tamtego meczu.

Opublikowano

Zapomniałbym, jeżeli można prosić to chciałbym cytat, w którym obrażam rzekomo admina, na wszelki wypadek mam cały zapis z konsoli z tamtego meczu.

Opublikowano

Chłopcze. Masz 11 lat, prosiłem abyś nie używał mikrofonu, bo nie masz mutacji. Dla cb takie określenie to Obraza? Obrażam Turka? Niby jak? 

Jeżeli jakaś młoda osoba używa wulgaryzmów, to chyba nie powinna się wgl nimi posługiwać, jako dzieciak. Tym bardziej na serwerze, gdzie gra parędziesiąt osób.

Twój ban dawno minął a dostałeś go za: 1. Wmawianie mi, że nie znam regulaminu. 2 Łamanie regulaminu (mutacja) 3. Poprawa admina i jego decyzji 4. Wjazd na admina, ze najpierw powinien sam się poprawić, a potem poprawiać innych.  

Przed zbanowaniem cb zapytałem @ sebek18Czy mogę.

Ps. Zły dział, iż napisałeś to w 1.6 ;*

#edit. 

Pisanie na serwerze, że mam wejść na forum, bo będę miał problemy to groźba i mam nadzieję, ze jeszcze zostaniesz za to ukarany.

#edit2.

Według cb Wyzywałem turka. Poprosiłem go tylko, aby mówił po angielsku

image.thumb.png.2aff980058c06de7819fc54976e9b0ac.png

Opublikowano

Zostałeś poinformowany przez admina, że nie możesz mówić z powodu braku mutacji. 

Durus nie obrażał gracza z Turcji tylko prosił go o przejście na angielski 

Na serwerze obowiązuje kultura, a ten gracz krzycząc wulgaryzm wykazał się jej brakiem

Według mnie skarga jest niesłuszna admin ma za zadanie pilnować porządku na serwerze 

W tym przypadku admin wywiązał się ze swoich obowiązków.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.