Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Skarga na adminkę dd2... "Pyskata".. non stop mnie inicjuje.. bo.niby zajmuje słota.. Tylko że jak idę na specta to nie na 20min jak co niektórzy (innych nie wyrzuca) tylko na chwilę... .. dziś dostałem bana za "prowokacje" ... A sama mnie prowokuje I Staraszy banem . Proszę o wyjsniena.

Opublikowano

Hm, zacznę od tego że nie ma wzoru to z automatu powinno być to odrzucone.

W celu obronienia siebie owszem dostałeś kicka z powodem "zajmowanie slota" z tekstem do Rudej że idziesz zjeść kolację w porządku mógłbyś iść na specta nikt by nie miał problemu do tego gdyby nie było 31/31 ludzi bo w tym momencie Ty siedzisz na spect i komuś zajmujesz slota co rzeczywiście ktoś by grał.

Dostałeś bana za prowokację bo nikt nic nie mówił a Ty nagle przez mikrofon z pretensjami w moją stronę przesadzałeś nawet @ szalona ruda, Princess Cię kilka razy uspakajała i nie przynosiło to skutku, dlatego zostałeś zbanowany ciesz się ze tylko godzinę bo patrząc się na Twój bans i te bany mogłeś polecieć na dłużej. 

Damian.png.f9961229cb586c2d1c81e3b5184e432e.png

Decyzję zostawiam @ Zawiszak? bądź @ Gosia ?!.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.