Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: ✟ ķúbùš ✟

Nick oskarżonego: XOTourLilf3
IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:0:457426831

Data i czas zdarzenia: 06.04.2020 / 19:40
Przebieg sytuacji: Grałem sobie na serwerze, aż nagle zaczynam na czacie widzieć spam. Po chwili widzę że gracz się kręci.  Admina "wcale" nie ma. Po statusie (#361) widać że przebywa na ukrytym slocie i nic nie reaguje. 
Dowody: 

858253906_skargadowd.png.230134ba8211a2362dbc2d39323c3443.png

Opublikowano

Wszedłem na serwer i od jakiegoś czasu mam problemy z odłączaniem wejść USB czyli klawiatura i myszka więc wbilem szybko na ukryty póki jeszcze działała mi klawiatura i wyszedłem z csa żeby to naprawić, po wejściu za jakiś czas gracz grał normalnie a tamtego zdarzenia nie widziałem i z góry przepraszam.

Zdarzało mi się to juz nie raz i kazalem ostatnio @ EXTREMAAAAAżeby mnie kicknął bo nie działa mi klawiatura ani mysz, jak i na arenie innym adminom który np @ sebek18może potwierdzić ze miałem nie raz takie problemy techniczne, każdemu może sie to zdarzyć a jak pracuje nad tym żeby to naprawić i więcej takich sytuacji nie było.

Proszę o wyrozumiałość i gdy widze takie sytuacje to odrazu reaguje i działam.

Gracz jak wbije na serwer zostanie odrazu zbanowany.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Zamiast składać skargę, lepiej było zgłosić gościa, który tym gównem spamował, za przeproszeniem.

O problemach @ XOTourLilf3wiem, nie ma na to wpływu, a obecnie nieco ciężko wywalać hajs na jakiś nowy i dobry sprzęt, kiedy nie bardzo wiemy, co nas czeka. Dwa, nie każdy musi mieć na to kasę, a więc i naprawa w obecnej sytuacji (jaką mamy) nie wchodzi w grę.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.