Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick, na którym grasz :  dełoś
Link do Twojego GT (gametracker) :  klik
Znajomość AMX (1/10) : Wszystko zależy od skali AMXX jaka tutaj obowiązuje(nie sprawdzałem). Myślę, że spokojnie 6/7 mogę sobie dać. Zwłaszcza, że moi poprzednicy dali sobie znacznie więcej.
Ile masz lat :  Aktualnie 20.

Steam ID : STEAM_0:1:27082745

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Ciężko stwierdzić, zależy od tygodnia i chęci do gry. Myślę, że minimalnie godzinka dziennie. 
Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Owszem, byłem.
Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Jeżeli jest jakaś inna opcja niż SMS to bez problemu. 
Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : W zasadzie, skoro grywam już na serwerze i poczułem nutkę nostalgii z 2015 roku, kiedy d2 katów było topowym w polszy, to czemu nie pomóc w jakimś tam stopniu. Wydaje mi się, że od kiedy zacząłem grywać na serwerze, stałem się raczej osobą rozpoznawalną, lubianą. Święty nie jestem, swoje wady mam jak każdy. Wydaje mi się, że upilnowanie porządku na serwerze nie sprawi mi żadnego problemu, a złapanie odpalonego chłopa to raczej rzadkość, chociaż też się zdarza. Jeżeli chodzi o doświadczenie, myślę, że mam dość duże. Byłem adminem każdego powstałego serwera 1.6 na sieci, kiedy na niej byłem. Na innych sieciach, których nazw nie ma sensu przytaczać, również dorzucałem swoje kilka groszy, zdarzył się płacz administracji przez moją rezygnację.

:Kappa2:<--- banid

essa

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Również jestem na tak

+ często widzę na serwerze jest rozpoznawalny, 

+ gt, 

+ amx, 

+ wiek,

+ składka, 

+ dodatkowa para rączek. 

Ogółem nie ma się do czego przyczepić, powodzenia. 

• Dzięki 1
Opublikowano

GT pasuje, choć widać po nim, iż krótko jesteś na dd2.

Co do amx i wieku to bajki - byłeś wielokrotnie adminem, wieć dla Ciebie to pestka.

7h na tydzień obowiązuje, a wiadomo, że jest życie prywatne, praca itp, także tutaj jak najbardziej rozumiem i ta godzinka w dniu to czasami jest bez kitu dużo, jeżeli ma się ciężki dzień, ale jak trzeba to trzeba, a u Ciebie po GT, widać iż tak godzinka dziennie się przedłuża, także oko na pewno cieszy.

Wszystko pięknie cacy, ALE według mnie dajesz się ponieść emocjom. Byłem na serwerze, gdy spinałeś się do innego gracza - do końca nie pamiętam o co, ale sytuacja miała miejsce na pewno. Do czego zmieszam? Jak dla mnie osoba pełniąca daną funkcję powinna nie wchodzić w zbędne dyskusje, dawać przykład, pokazywać graczom, że łamanie regulaminu to ryzyko na własną odpowiedzialność. Mimo wszystko taka sytuacja przy mnie miała raz miejsce, a uczulony jestem na "szczeniackie" zachowanie i widząc Twoje podanie zniechęciło mnie to do wystawienia opinii, lecz patrząc na dobro serwera, graczy jestem skłonny dać Ci TAK, aby sprawdzić czy rzeczywiście potrafisz trzymać fason.

Kultura osobista to bardzo ważna sprawa.

Podsumowując jestem ZA daniem Ci szansy :default_ph34r:

• Dzięki 1
Opublikowano

TAK

+amxx

+gt

+doświadczenie

+widuje na serwerze

Aby serwer dobrze prosperował, to musi być na nim dosyć dużo adminów, jak jednego nie ma to jest drugi = im więcej tym lepiej.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.