Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba pomyśleć nad jakąś optymalizacją serwera, nie wiem może jakiś plugin jest wadliwy nie mam pojęcia co ale od momentu dokupienia slotów serwer momentami nie daje rady.

Wiem, że potwierdzi to dużo osób, przed dokupieniem slotów chodził jak bajka nie było lagów ścin nie gubił fps, ping nie skakał, a teraz coraz częściej ścina.

Wczoraj myślałem w pewnym momencie, że scrashuje i wywali cały. jak przy początku którejś z kolei rundy (będzie na ss widać) zaczęło pingować i z upływem czasu ping był coraz większy pod koniec rundy już nie pokazywało nawet ile jest. Dzieje się tak niepokojąco coraz częściej. Albo napisać do hostingu może oni mają jakieś problemy i wina leży po ich stronie?

20200401201513_1.jpg

@ GH05Tto według mnie w takim wypadku powinni to jakoś zrekompensować, ponieważ płacisz za to żeby to działało.

To tak jakby nie wiem, kupiłbyś nowe auto i nie działałyby Ci hamulce a oni powiedzieliby Ci, że teraz mają dużo klientów i nie wiedzą kiedy zaczną działać proszę jeździć i obserwować :D

• Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Sprawę już raz zgłaszałem na forum.

Ale jak to ujął @ dejmanovsky "fake info nic nie skacze fix your net plx"

A sam @ Zawiszak?już kontaktował się z właścicielami hostingu oto wiadomość jaką otrzymał w związku z tą sprawą

" ADMIN petzoR

Witam,

Skoki pingu spowodowane są wzmożonym ruchem w całym kraju. Podejrzewam, że to się ustabilizuje. Nie mamy kompletnie na to wpływu niestety. Ale proszę jak najbardziej zgłaszać wszelkie nieprawidłowości.

Niewiem  kiedy te skoki pingów znikną pozdrawiam :) "

Miło widzieć jak nowy członek naszej ekipy nie bagatelizuje tego typu problemów :serduszko:

@EDIT

@ StrixZgaduje że mają to głęboko w duszy ludzie kupują serwery, sloty z powodu koronoferii pitos się kręci a oni po prostu tłumaczą się "ruchem w całym kraju"

• Lubię to! 1
Opublikowano

Słabe maszyny moim zdaniem mają jeszcze trochę i przeniosę się na pukaweczke bo z tym hostingiem nie idzie ujechać pozdrawiam 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.