Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

98344946_podlup3.png.a19c1e6c31ed9b9bcbebf6f008027ff5.png

Witajcie, Katy. Mamy dziś środę, a to oczywiście oznacza kolejne wydanie "Pod Lupą"

Tym razem pod nasze Katowe szkło powiększające trafiła, według ankiety niewąska zawodniczka CS 1.6, głównie przesiadująca na serwerze DD2.

Czyli forumowy VIP, @ Carolina

Zapraszam do czytania.

"Z pewnością jest miłą dziewczyną, do tego szaloną i ma zadatki na alkoholiczkę :3 "

"Nie miałem jeszcze okazji jej lepiej poznać ale wydaje się naprawdę fajną osobą z którą można się pośmiać i popisać."

"Myślę, że jest to fajna, skromna dziewuszka z dystansem to siebie. Po rozmowach na chatboxie wydaje się być ciepłą i ciekawą osóbką."

"Najlepsza siorka pod słońcem, zawsze przyniesie kawę z rana i pomoże z kacem! A tak poważnie, to pozytywna kobitka, tyle ile się łez ze śmiechu z nią wylało, to nie zliczę "

"Mała diablica z nieskazitelną osobowością. Miałam okazję poznać z najlepszej możliwej strony. Całuski"

"Karo jest na pewno miłą osobą, bardzo ciężko wytrącić z równowagi. :D"

"Kochana alkoholiczka oraz osoba, z którą można porozmawiać nawet na najtrudniejsze tematy."

"Carolina to jedna z pierwszych osób jakie poznałem na sieci. Można powiedzieć, że po części mnie na nią wprowadziła, za co bardzo dziękuję."

"Wspaniała kobita mająca wielkie szanse na zostanie naczelną alkoholiczką sieci <3"

"Poratuje radą, ale nigdy alkoholem. Kochana Carolina."

B𝓊𝓁𝒷o

• Lubię to! 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.