Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: the wolf of all streets...

Nick admina banującego: KennyS

Data/Mapa: 03-31-20 23:23

SteamID: [U:1:232214799]

Serwer (mod): surf + rpg 

Opis sytuacji: ban totalnie losowy, brak podstaw, demka, dowodu. Wpisany powód hax'y które istnieją tylko w głowie administratora dającego banicje. Ban totalnie bezpodstawny, ciężko coś tu więcej napisać bo nie mam nic sobie do zarzucenia. Czekam na unban'a i ewentualną rekompensatę :). Pozdrawiam

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Opublikowano

Prosiłbym żeby UBT żeby nie sprawdzało samych moich akcji ponieważ na demku jak podejrzany miał karabin to nie miałem celownika ale jak miał pistolet kosę granaty to widziałem nikt nie mógł pomóc. Więc musiałem oglądać bez celownika żeby rozpisać demko a więc tak.

2.30 lata ci chyba celownik
4.40 celownik na klatce lub na nogach i nagle szybko przesuwasz na głowę.
5.08 niby full auto niby spray kule na parę stron bo nie panujesz ale w głowę zabijasz.
6.15 tu nie potrafisz nawet trafić czy przycisk się zaczoł?
8.35 na surf walisz typowi head i jeszcze typowi na ziemi 
13.55 w powietrzu walnął parę strzałów i zabił typa head normalne to nie było 
17.45 bardzo dziwna akcja strzela do typa w jaki full auto po zabiciu nie przestaje a na dole pod mapa leci typem i tak jakby do niego by strzelał czyżby wh lub AIM pod przycisk 

20.15 lecisz do typa wclelowany ale nie wiesz gdzie jest 
20.25 dziwna głowa 
20.55 dziwnie ci lata nie wiem czy normalnie bo nie widzę celownika

2 demko 
1.50 takie full auto ale zabiłeś i w głowę 
3.40 wszystko w głowę 
8.15 strząsł ci się celownik bo przez tą akcję dałem ci bana.

To wszystkie akcje które udało mi się złapać.

Demko 2 https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=9555&download=auto0-20200331-231516-1043375998-surf_aero_violence_KAT-__________Katujemy.eu_________Surf___RPG______RESET_30.03___Klany___Konkurs___Monety___FreeVip_-2336.zip

Demko 1 https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=9555&download=auto0-20200331-223118-1268852559-surf_mai_remix_ctgo_KAT-__________Katujemy.eu_________Surf___RPG______RESET_30.03___Klany___Konkurs___Monety___FreeVip_-2254.zip

Opublikowano

demo1

2.30 nic tu nie widać 

4.40 na tym ta gra polega że celuje się w głowę chyba że czegoś nie rozumiem

5.08 normalny kill

6.15 nie zawsze się trafia normalna sprawa

8.35 prawda i jeden i drugi dostał heada nic niesamowitego się nie wydarzyło typowa sytuacja na surfie

13.55 kolejna normalna sytuacja

17.45 przez tego jaila ciężko widać a ten drugi ct jest totalnie nie istotny bo go ani nie widziałem ani nie strzelałem próbujesz na siłę dorobić jakąś teorie

20.15 tu nawet nie wiem jak to wyjaśnić nic się tu nie wydarzyło chłopa jak zobaczyłem to zabiłem

20.25 łatwy kill zwłaszcza że koleś był spowolniony

20.55 nic nie lata jedynie broń od odrzutu

demo2

1.50 zabiłem go w głowe w momencie kiedy się zaciął na schodku w heada bo tak kula poleciała jak sam pisałeś z full auto

3.40 prawda weszło ładnie

8.15 tutaj znowu żadnego trzęsienia celownika nie ma

Ogólnie mnie sytuacja trochę żenuje z Twojej strony. Nie powinno w ogóle takiej sytuacji być że dostaje bana bez powodu i muszę się potem jeszcze z tego tłumaczyć.

Proszę o szybkie rozpatrzenie sytuacji przez kogoś wyżej postawionego.

Pozdrawiam.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.