Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:✌NoseQ✌2k20 casedrop.eu‎

Nick admina banującego: Best Player

Data/Mapa:bb_casttle_katujemy

SteamID:STEAM_1:0:463235215

Serwer (mod):basebuilder                               

Opis sytuacji:Dostałem bana za skrypty których nie mam.Admin celowo dał mi permbana za skrypty na ktore nie mial dowodów.I twierdzil ze sie do nich przyznalem mimo ze mowilem mu ze mam tylko skinchangera.

Wycinek z konoli:nie mam ale bana dostałem okolo godziny 14:20 29.03.2020

Opublikowano
3 godziny temu, James_BonK_007 napisał:

Twój nick:✌NoseQ✌2k20 casedrop.eu‎

Nick admina banującego: Best Player

Data/Mapa:bb_casttle_katujemy

SteamID:STEAM_1:0:463235215

Serwer (mod):basebuilder                               

Opis sytuacji:Dostałem bana za skrypty których nie mam.Admin celowo dał mi permbana za skrypty na ktore nie mial dowodów.I twierdzil ze sie do nich przyznalem mimo ze mowilem mu ze mam tylko skinchangera.

Wycinek z konoli:nie mam ale bana dostałem okolo godziny 14:20 29.03.2020

✌NoseQ✌2k20 dałem ci więc  perm bana nie bez powodu,na samym początku zwróciłeś moją uwagę  tym że gdy byliśmy razem po stronie tt na mapie bb_king skakałeś na bh jak powalony i nie był  to na pewno przypadek twój bunnyhoop był bezbłędny rozpędzałeś się jak na serwerze auto bunnyhoping.Chciałem sprawdzić na ile jest to prawdziwe oskarżenie więc kazałem zbudować mojemu koledze kampę na bh która była bardzo ciężka  ponieważ był to podwójny bhop żaden gracz z tt nie mógł jej przejść przez około 3 min. ty w tym czasie miałeś swoją kampę do której ci wbijałem , po zabiciu ciebie i twojego partnera zrespiłeś sie i  wbiłeś do kampy mojego kolegi  za pierwszym razem gdy przez 3min każdy z graczy wpadał do surfa gdy zabiłeś go skończyła się runda a zarazem mapa .(Wiem że mógłbyś mi powiedzieć że fartem itd. ale ty zawsze wbijasz do każdego bhopa za pierwszym).
Po zmianie mapy na bb_big w drugiej rundzie zaczął się jakiś temat nie pamiętam dokładnie jaki ale przy tym temacie przyznałeś się nie tylko mi ale tez graczom którzy byli w tym czasie na serwerze ze dostałeś perma na pewnym z serwerów społecznościowych za używanie programów ułatwiających rozgrywkę sam powiedziałeś że tym programem był program zawierający auto bh. Gdy cię zapytałem czy tu używałeś auto bh odpowiedziałeś mi że owszem ale tylko gdy byłeś po stronie tt i trwało budowanie jak nadeszło przygotowanie od razu wyłączałeś i jak zapytałem kiedy to było to zacząłeś się mieszać i najpierw powiedziałeś że tydzień temu potem że dwa a jeszcze później że trzy sam w końcu nie wiedziałeś kiedy po tej rozmowie musiałeś iść "zw" gdyż podobnież zawołała cię siostra, po powrocie zadałeś mi kluczowe pytanie czy za skin changera jest ban? odpowiedziałem że raczej nie bo nie ułatwia on rozgrywki stwierdziłeś że to dobrze bo masz program w którym jest skin changer auto bh . Ale od razu zacząłeś się tłumaczyć że niby masz wyłączone auto bh tylko odpalony masz skin changer.(opisana sytuacja trwała od drugiej rundy do trzeciej) Gdy ostatnia runda się skończyła nadeszła mapa bb_castle na której nałożyłem na ciebie karę permamentnego bana. Oczywiście przed nałożeniem kary skonsultowałem się z Opiekunem Zibo do którego wysłałem wszelkie dowody w postaci demek z map na których opisałem powyżej sytuacje.

Mapa bb_big 2runda Minuty:

7:56-7:29  -zaczyna się temat o innym serwerze na którym dostał perma bo latał na"skryptach"wspomagaczach typu bh.

7:15- mówi że na tym serwerze nie czituje.

7:06-mówi że jedynie jak admina nie ma to od czasu do czasu odpala i gra.

6:45 do 6:26 -sytuacja opisana wyżej odpala tylko wtedy gdy jest po stronie tt

3:15 poruszam temat o bhop a on mi odpowiada i miesza się bo wcześniej mówił że 1/2 tyg temu ostatnio używał auto bh a jednak to było niby 3 tygodni chłopak nie wie tak naprawde co mówi

http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20200329-133748-1942049530-bb_big_Katujemy-Katujemy.eu_GameTrackerClaimServer.dem.zip

a na mapie bb_King widać jego auto bh może nie robi tego cały czas ale jednak robi 

Tu nie będe podawał minut bo to widać praktycznie od początku

http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20200329-123948-462186099-bb_king_Katujemy-Katujemy.eu_GameTrackerClaimServer.dem.zip

Pozdrawiam Best player

• Donator
Opublikowano

Mam rozumieć @ zibo, że ban zostaje ? 

Decyzja ubt do 48h.

• Donator
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.