Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: clixxu

Opis sytuacji: Po wielu skargach graczy z ARENY 1VS1, sprawdzałem forum czy jest jakikolwiek post o UTRACIE MONET przez dziury serverowe.
Nie znalazłem takiego.Jestem Adminem i moim obowiązkiem jest reagowanie na skargi graczy.Postanowiłem zrobić post o UTRACIE MONET.
Nie było żadnych wytycznych co do tworzenia POSTU, stworzyłem post po swojemu tak jak mi to odpowiadało i wyglądało przejrzyście.
Lecz chyba Pan Moderator miał jakiś gorszy dzień, i sie brzydko mówiać przylepił do mnie jak "mucha do gówna".Zdaje sobie sprawe
z tego co piszę, nie mam 15 lat, zachowania takie sa irytujące i nie dam sobie wejść na głowe przez niekompetętne osoby.
DODAJE ZE WYZEJ NAPISANE JEST TYLO PORÓWNANIE KTOREJ NIE MIAŁO NA CELU URAZIĆ PANA MODERATORA.

Powód: WARN za Czcionkę

Dowody: Screen Niżej.

POZDRAWIAM URRWIS AKA FERU HAT!

clixxu.PNG

clixxu 2.PNG

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

1. Zacznijmy od upomnienia o czcionkę, nie ma nigdzie żadnych wytycznych co do pisania Uwag. Napisałem post przejrzyście.

2. Odpisałem ci grzecznie, żadnej prowokacji tam nie widać z grzeczności dodałem twoja wiadomość.

Więc tak tworze takie same tematy prawdy troszkę w tym jest, a dlaczego?
Mianowicie ponowiłem temat gdyż został zamknięty niesłusznie i nie uzyskałem Ja jak i Inni Gracze żadnej odpowiedzi. I tutaj wyprzedzę jakbyś chciał napisał ze Szefu Dudnes dał odpowiedź co do tematu monet. Prawda lecz następnego dnia gdy temat już był zamknięty. 

A co do tego że jakbyś taki nie był, jakim cię opisuje tutaj dałbyś mi juz +1 Warn???, Pewnie bym go dostał, ale śmiem postawić tezę ze wyszłoby to na twoją niekorzyść i pokazałbyś 2 raz swoją niekompetencję, na która nie możesz sobie pozwolić. Po tej skardze.

I nie uważam się za pępek świata, zawsze używam zwrotów grzecznościowych, sprostowań żeby ktoś nie czuł się urażony, jak używam porównań ETC. U Ciebie tego brak.

POZDRAWIAM URRWIS AKA FERU HAT!

• Haha 1
Opublikowano

Nie dostałeś warna tylko upomnienie, masz opcje edytuj zeby nie spamic postami pod danym tematem. Moderatorzy sa od tego, aby zwracac uwage odnosnie błedów w danych tematach. Wyjaśnione. 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.