Donor BeFFu Posted March 27, 2020 Donor Posted March 27, 2020 Pewnie nie jedna osoba zauważyła, że w naszym sklepie sms gdy kupuje się SVIP'a na 45dni nie ma podanego numeru, na który trzeba wysłać SMS'a. Wtedy ludzie mogą wejść na takiego SVIP'a 28dni, sprawdzić jaki tam jest numer i wysłać na niego SMS'a z myślą, że to jest ten sam numer co na 45dni. Po wpisaniu kodu wyskakuje błąd, że podany kod nie jest prawidłowy i gracze skarżą się, że wydali pieniądze a owego SVIP'a nie mają. Proponowałbym zrobić jakąś informacje na serwerze, która by pokazywała się na czacie co jakiś czas tłumacząc, że aby kupić tego SVIP'a na 45dni trzeba napisać do @ Gosia ?!lub @ Zawiszak?. Dzisiaj niestety owa sytuacja związana właśnie z kupnem SVIP'a na 45dni miała miejsce i zrobiło się lekkie zamieszanie na serwerze.
DAv Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Według mnie powinieneś z tym odrazu zgłosić sie do @ Gosia ?!albo @ Zawiszak?na steam, macie nawet grupę adminów razem z właścicielami na steam, najłatwiejszy sposób do komunikacji według mnie.
Zawiszak? Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Jeżeli nie ma numeru to się nie wysyła sms na 45 dni to już nie mój problem
Recommended Posts