Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

Posted
Nick z gry:Alt*
 Steam:STEAM_0:1:123682889
Coś o sobie:Mam na imie Maciej interesuje sie motoryzacja 13 lat 
 Znajomość AmxModMenu(1/10):5/10
 Doświadczenie w adminowniu:Mialem admina na serwerach zombie,dd2 (gram bardzo często)
 Link do Gamertracker (GT):https://www.gametracker.com/player/ALt%2A/54.38.143.79:27015/
 Składka (tak/nie):Tak
 Kontakt:Steam-Pentolino
Posted

No na nie zmieniam zdaniem zbyt często łamiesz regulamin serwera z tego co zauważyłem 

GT 

Steam łatwy kontakt 

Ale jest jeden minus kup mikrofon koniecznie chyba że masz i się nie odzywasz pozdrawiam reivilll

Posted

Niestety jestem na NIE.

Jesteś aktywnym graczem.  Wchodzisz na serwer codziennie na godzinę/dwie natomiast bardzo często piszesz do Administracji na u@ o różnego rodzaju mody/zmiany map/alieny etc. 

Wielokrotnie prosisz zarówno graczy jak i Administracji o AP (nie tylko na serwerze, ale wiele razy też na steamie pw). Jest to dla mnie sygnał, który mówi mi jak będziesz się zachowywał w sytuacji, gdy zabraknie AP na Twoim koncie posiadając dostęp do całego Menu Admina. 

- steam +

- mikrofon -

- staż/aktywność +

Posted

Dla mnie tez na NIE ponieważ  gracz nie jest na to gotowy iż miałem z nim nie przyjemne momenty w grze.

mikro -

doświadczenie +/- na tak 

Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.