AlT Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Nick z gry:Alt* Wiek:17 Steam:STEAM_0:1:123682889 Coś o sobie:Mam na imie Maciej interesuje sie motoryzacja 13 lat Znajomość AmxModMenu(1/10):5/10 Doświadczenie w adminowniu:Mialem admina na serwerach zombie,dd2 (gram bardzo często) Link do Gamertracker (GT):https://www.gametracker.com/player/ALt%2A/54.38.143.79:27015/ Składka (tak/nie):Tak Kontakt:Steam-Pentolino
Napójchmielowy Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 No na nie zmieniam zdaniem zbyt często łamiesz regulamin serwera z tego co zauważyłem GT Wiek Steam łatwy kontakt Ale jest jeden minus kup mikrofon koniecznie chyba że masz i się nie odzywasz pozdrawiam reivilll
Guest Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Niestety jestem na NIE. Jesteś aktywnym graczem. Wchodzisz na serwer codziennie na godzinę/dwie natomiast bardzo często piszesz do Administracji na u@ o różnego rodzaju mody/zmiany map/alieny etc. Wielokrotnie prosisz zarówno graczy jak i Administracji o AP (nie tylko na serwerze, ale wiele razy też na steamie pw). Jest to dla mnie sygnał, który mówi mi jak będziesz się zachowywał w sytuacji, gdy zabraknie AP na Twoim koncie posiadając dostęp do całego Menu Admina. - steam + - mikrofon - - staż/aktywność +
nie potrafie Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 Dla mnie tez na NIE ponieważ gracz nie jest na to gotowy iż miałem z nim nie przyjemne momenty w grze. mikro - doświadczenie +/- na tak
SDCSebeK Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Podanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts