Investor GH05T Posted March 25, 2020 Investor Posted March 25, 2020 Siemka! Pisze ten post ponieważ mam zastrzeżenie co do płynności pracy serwera. Od jakiegoś czasu ok 3 dni na serwerze wielu graczom uprzykrza grę ping który skacze niczym magik z 8. Będąc szczerym to patrząc nawet na mój gt widać delikatny spadek przez ten głupi powód nie będę kłamać jest to uciążliwe. Wcześniej mój ping wahał się od 20 do 32 teraz wahania są od 30 do 150 są to 2-3 sekundowe skoki pingu. Osobiście sprawdzałem czy to nie jest wina z mojej story ale nawet pod odłączeniu wszystkich urządzeń od internetu wyłączeniu przeglądarki itd cały czas mam ten sam problem. Na żadnym innym serwerze nie doświadczam tego problemu więc wydaje mi się że to w naszym cudownym serwerze tkwi problem nie będę tu już wspominać o zlagowanych demkach. Prosiłbym żeby gracze naszego serwera oraz administracja się wypowiedziała na ten temat Denerwuje to wszystkich od graczy spamiących na u@ "kiknij gracza x ma klatki!" po adminów którzy muszą tłumaczyć że w większości te klatki nie zależą od graczy. @edit @ BlantomaNTak jak jest napisane nie mam tego problemu na żadnym innym serwerze cała noc i dzisiaj pół dnia grałem na cod modzie innej sieci ani jednego takiego skoku nie miałem :/ 1
Donor BeFFu Posted March 25, 2020 Donor Posted March 25, 2020 Co prawda to prawda - od pewnego czasu ping na serwerze skacze niesamowicie, gracz ma stałe 40 pingu i nagle skacze mu do 100/120, po chwili wracając do normy i za moment znowu skacze. Nie ukrywam, że bywa to czasami uciążliwe i przeszkadza w jakimś stopniu w rozgrywce przez co też gracze Ci nowsi jak i starsi mogą się zniechęcić do gry na naszym serwerze. Jak i Ghościk owy problem mam tylko tutaj, na innych serwerach wszystko chodzi tak jak powinno. O demkach nie wspomnę bo to jakiś dramat ale z tego co mi wiadomo to sprawa z demkami została już zgłoszona przez Zawiszaka albo jest w trakcie zgłaszania 1 1
BlantomaN Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Kwestia dostawcy jak nic bo mi np się utrzymuje się od 5 do 19. Odniosę się jeszcze to kilku dni w tył ludzie skarżą się że laguje więc to wina serwera.
Legend dejmano Posted March 25, 2020 V.I.P Donor Legend Posted March 25, 2020 fake info nic nie skacze fix your net plx
DAv Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 U mnie brak problemów, dostawca interetu to UPC jakby ktoś chciał sobie porównać czy coś.
Zawiszak? Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Pisząc do hostingu i do administratora petzoR dostałem od niego taki zwrot wiadomośći ADMIN petzoR Witam, Skoki pingu spowodowane są wzmożonym ruchem w całym kraju. Podejrzewam, że to się ustabilizuje. Nie mamy kompletnie na to wpływu niestety. Ale proszę jak najbardziej zgłaszać wszelkie nieprawidłowości. Niewiem kiedy te skoki pingów znikną pozdrawiam :) 1
Recommended Posts