bartulEMERYT Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 seima seima zostalem zmuszony do napisania propozycji z takiego powodu ze poldek jest leniwy. Propozyszyns: - zmiana sv_airaccelerate na 1000 - dzieki temu bedzie mozna faktycznie porownywac rekordy z innymi serwerami i, ta komenda jest przyjeta jako norma na serwerach dr/bhop - zablokowanie mozliwosci skoku w strefie (do max 280pre) - bonusy z vipa/svipa - dac je do wr z bonusem albo wywalenie ich calkowicie - zmiana czasu mapy z 30min na 20min - dodanie mozliwosci wywalenia kosy #EDIT Nie kumam argumentu - jesteście lepsi robicie dobry czas, nie każda osoba jest tak dobra jak ja, poldek itd. a na niektórych mapach nawet my nie możemy ruszyć czasu z svipem. Jedyne o co wnoszę to wrzucenie WR z bonusem svipa do WR z bonusami i tyle. 1 2
przemko05 Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Jak najbardziej jestem za! Jest to zwykły dr, a nie dr klasy gdzie jest dawany większy speed itp
thenotoriouspoldek Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 1. Ze zmianą air_accelerate wiązało by się ponowne usunięcie wszystkich rekordów, ale jestem za. 2. W 100% się zgadzam. 3. Samo rozdzielenie wr'ek było super posunięciem ze strony @ Ves ale wrzucenie do jednego worka ''normalnych'' graczy i svipów, którzy i tak mają boosty jest w mojej opinii strzałem w stopę. 4. Tutaj absolutnie się nie zgadzam, w mojej opinii 20 minut to stanowczo za mało do zrunowania mapy. 5. TAK!!!!!!! 1 1
Japoniec. Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 1. Mogło by być git, ja tam bhopuje 4 fun 2. Imo wystarczy teraz jak jest 3. Vip/Svip za coś płaci, i tak jesteście lepsi niż oni... 4. Czy ja wiem, jak już to 25 min. 5. Nie potrzebne na dr... 3
boomer_ Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 1. Brzmi spoko, jestem za 2. Nie widzę potrzebny żeby to zmieniać, neutral 3. Vip/SVip pomaga w utrzymaniu serwera bo jednak coś kosztuje wiec wywalenie go z wr jest bez sensu, ewentualnie svip po wybraniu bonusu powinen być dodawany do wr bonus 4. Jak dla mnie 30 minut jest odpowiednie 5. Nie uważam ze jest to „must Have” ale nie widzę przeciwwskazań, jestem za 3
Petrektt Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 1. Za 2. Neutral 3. Jednak za coś ludzie płacą, to akurat bym zostawił w spokoju, poza tym i tak kręcicie lepsze czasy od vipów. 4. 20 minut to zdecydowanie za krótko. 5. Fajny pomysł, ale tak jak napisał @ boomer_, żaden "must have" Pozdrawiam. 3
roLf Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 1. Jestem za 2. Neutralny 3.Jak już pisali, na większości map robicie lepsze rekordy od vipów, a jednak coś się im należy za wydane pieniądze. 4.Gdy długość mapy wynosiła 20min to za szybko ona się kończyła, uważam, że 30min to odpowiednia długość. 5.Zgodzę się z @ boomer_ 3
Owner Dudnes Posted March 24, 2020 Owner Posted March 24, 2020 1. Jest od dawna 2. Zmienione na 280 3. W tej chwili Ci co kupują VIP'a czy SVIP'a robią to głównie ze względu na bonusy, wywalmy ich z wrki to myślę, że całe życie będziemy dopłacać do serwera. Serwer i tak jest zrobiony mega pod graczy, usługi premium nie sa tak rozbudowane jak na innych dr, przykładowo double jump itd., tego u nas nie ma. W sumie patrząc na tą propozycje to tak samo jakbyś na only mirage zaproponował zmienienie topki, Ci co mają VIP'a mają osobny /rank bo posiadają menu broni więc ułatwienie no nie? - odpada 4. Czas mapy z początku był 20, każdy chciał zdecydowanie więcej więc zmieniliśmy. Jeżeli macie tutaj wątpliwości zróbcie ankietę, time 20,25,30 i gracze sami zdecydują dla pewności. 5. Dodane 3 1
Owner Dudnes Posted March 24, 2020 Owner Posted March 24, 2020 Propozycja zaakceptowana Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 4
boomer_ Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts