kutafon Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Nick:kutafon Wiek: 29 SID(w przypadku grania na steamie): Doświadczenie:w czekaniu na wyjście cs grałem w contre na pegasusie Znajomość amxx (Zgodnie z naszą skalą):Porządne 0 Posiadasz działający mikrofon?: Nie, ale i tak wszyscy dobrze mnie słyszą Dlaczego chcesz zostać administratorem?:No normalnie nie coraz więcej osób zaczyna mi fikać to pomyślałem że jakbym był adminem to takiego goscia odrazu pyk perm i koniec fikania, no niee co mi tu bedzie podskakiwał leszcz i odrazu na serwie zapanowała by z powrotem kulturka.Ogólnie to znam trzy języki: Polski i dwa w butach, jeżdżę Rykszą bo pracuje w oczyszczaniu miasta (Zbieram puszki) jak jakąś znajde to chyc odrazu na przód bo mam pake dospawaną.Z moich osiągnięć to by było na tyle. Jeszcze lubie piwo Halne w plastikowej butelce 1L Link do GT:https://www.gametracker.com/player/kutafon/54.38.205.232:27015/ Składka(Tak/Nie):Tak 32 każdego miesiąca 2 1
Investor Łasica Posted March 21, 2020 V.I.P Investor Posted March 21, 2020 Ale jesteś śmieszny... hehehe - NS - amx - micro - dlaczego ja +wiek +gt +zgłaszanie graczy Nie.
Recommended Posts