Pan Janusz Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Nick: Pan Janusz Imię: Daniel Wiek: 18 Staż na serwerze: Duży Doświadczenie: Duże Znajomość AMX [0/8]: 8 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Dlaczego Ty?: W szkole uczyli mnie by nie odpowiadać pytaniem na pytanie , ale napisze tak " A dlaczego Nie " Kontakt: Dobry :) Pw :D Akceptujesz regulamin admina?: TA Akceptujesz regulamin serwera?: TA Wątpię że potrafisz zrobić plugin nawet prosty, ale jestem na tak, możemy Ci dać szansę wykazania się na serwerze jako admin :) Myslalem ze chodziło o samego amxa na serwerze :) Co do pluginów umiem je przerabiac :P Robic unikatów mi sie nie chce bo amxx.pl jest zawalony od pluginow Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Podanie nie jest jakoś bardzo przekonujące. +wiek +amxx +staż spory, widzę Cię bardzo często na serwerze. +doświadczenie Dam Ci szansę będę na Tak, przyda się pomocna dłoń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Wątpię że potrafisz zrobić plugin nawet prosty, ale jestem na tak, możemy Ci dać szansę wykazania się na serwerze jako admin :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwbuh. Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte. Zapraszam do sklepiku. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts