Sayanin Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Cześć ostatnio prosiłem na forum o linki do bf1 niestety nie udało mi się pobrać za free, jednakże zdecydowałem że kupię tą grę online a więc mam do was pytanie co sądzicie o kupowaniu z G2A? Czy nie ma tam ryzyka związanego z wpłatą pieniędzy/ kupnem czy klucze wam działały itp. Z góry dziękuję, komentarze będą nagradzane +1 do statystyk. ps jak macie jakieś inne strony godne polecenia śmiało podsyłajcie gdzie mogę kupić battlefilda 1 😄 MOże znajdziecie jakieś promocje na bf 1 Cytuj Edytuj
chmiel Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Kupowałem tam kiedyś grę i wszystko git jest ;p ale nie wiem jak jest teraz 1
Japoniec. Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Kupuję tam zazwyczaj nie miałem nigdy problemu z kluczem, raz miałem problem z psc ale to nie wina G2A.@ Sayanin jeszcze jest takie coś jak Emeba.com i tam z kodem bonusowym masz x% z ceny 1
Deserved clouud Posted June 1, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted June 1, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts