Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Pr3tty Foldissek

Nick admina karającego: KennyS

Data/Mapa: 03/20/2020 16:29:33 

SteamID: STEAM_1:0:530219715

Serwer (mod):  Deathrun + klasy 1001lvl                 

Opis sytuacji: no zwyzywalem takiego typa i admin mi dal muta na 30min a mial dac na 3h i potem dostalem perm muta i na pv ze admin mial mi dac perma, a w powodzie bylo 120 wiec no

Posted

Link do demka http://639.gotv.pro/srv61708/auto0-20200320-155536-664352625-dr_magma_shpdr2_katujemy-____PL_________DeathRun___Klasy_________NOWY_SEZON_____128TR_____1001_LVL_____Katujemy.eu_____1shot1kill.pl.dem.zip

Dla administacji powiedziałem , że jeśli dalej będziesz wyzywał oraz naduzywał mikrofonu mają ci nadać perm muta.

Kuba dał ci muta na 30 minut i napisał dom nie żebym ci poprawił i nadałem ci perm muta i po dokładnym obejrzeniu demka dostałes jeszcze bana na tydzien i twój przyjaciel Muta na dzien za prowokowanie. 

Oraz Kapi4k jak ty powiedziałes na demku o 3.25 ze ty możesz napisac do @ Erwini ze sprzeda mu taniej to kim ty jesteś ?

5.10 Obraza oraz ze nie stać osobę na serwerze na telefon.

5.53 "Co się plujesz glizdo"

6.00 Konfitura oraz , że krótko z "Kurwami"

7.30 Twoja mama jest umnie pod biurkiem

7.40 "Siesz pałe psie"

I nawet już nie piszcie podanie na admina na dr bo odrazu zostanie one odrzucone.

• Administrator
Posted

Mój serwer, a więc moja decyzja - mute zostaje.

Nie dociera do Ciebie nic, więc nie powiesz już ani słowa. 

• Administrator
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.