Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mój nick to: hejka tu lenka

ukarał mnie: Jack

Steam_ID: 0:0:120642971

Na mapie Only mirage#2

data 19.03.2020

Opis: Gdy grałem Jack powiedział mi żebym podał link do konta gracza marynarz który zmienił nick na ups oczywiście podałem link i powiedziałem że zmienił nick robiłem to o co JACK prosił po czym dostałem bana na 1 tydz. 13 godz.i 20 min.

Znam tylko nick Ups i to że wcześniej był marynarz i miał JD na profilowym. Może go naprowadzałem podają mu i całej drużynie info będąc z nim w jednej drużynie.

Jeżeli był odpalony mógł mieć wh i nie musiałem mu mówić gdzie są inne osoby.

Nie wiedziałem jak znaleść dokładne namiary ponieważ nie znam sie na steamie tak dobrze jak wy. Chciałem wam pomóc wysłałem Tobie 2 linki na chacie z myślą że o te właśnie ci chodzi.

Z czego wynika że go kierowałem?

Posted (edited)

Miało być "info ts" i to już w zasadzie wszystko wyjaśnia. 

Wrócę z pracy to szczegółowo opisze w/w sytuację.

EDIT:

Kolega Hejka tu Lenka grał razem z graczem o nicku Marynarz(UPS), na podstawie obserwacji podczas meczu, gracz Hejka tu Lenka "kierował" Marynarza w większości przypadków w kierunku akcji, to też na tej podstawie dostał bana na 7 dni.

Marynarz został zbanowany permanentnie za używanie cheatów na swoim poprzednim koncie(2 dni temu VAC).

Dowód w postaci dema jest nijaki, bo tego tam aż tak nie widać.

Na podstawie dema/logów można sprawdzić w jaki sposób przebiegała współpraca z Hejka tu Lenka.

Dla mnie sprawa jest jasna i klarowna.

Jeżeli chcesz nam udowodnić, że nie siedziałeś razem z nim na koncie to mogłeś zdecydowanie szybciej dać mi namiary na jego konto, ale nie wolałeś prowadzić zbędną gierkę przez parę rund, po czym sam musiałem odnaleźć jego konto.

Edited by JACK94
  • Like 2
  • Administrator
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.