Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

Posted

Twój nick: butter

Nick admina banującego: MaDiSoNツ

Data/Mapa: data 19.03.2020 mapa była zielona, ale nie pamiętam nazwy.

SteamID: 76561198384153860

Serwer (mod): Areny 1v1 128 tick                          

Opis sytuacji: Wszedłem na jackpota nieograniczone stawki, ale chwilę po tym była zmiana mapy. Po zmianie mapy wbiłem się na jackpota jeszcze raz i wygrałem tak z 10 koła, następnie żartobliwie oznajmiłem, że "was wszystkich oskamowałem" a 10 min później dostałem bana. Dodatkowo mój kolega zapytał się Madisona "za co butter dostał bana?", a on odpowiedział że za skamowanie. Następnie groził banem za pytanie się za co butter dostał bana, gdyż wiele osób nagle się zdziwiło.

Wycinek z konsoli: 

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg

PS: nie jestem pewny czy o ten wycinek chodzi

PPS: Mam nadzieję że moje odwołanie będzie pozytywnie rozpatrzone, gdyż moim zdaniem członek administracji Madison zachował się bardzo nieprofesjonalnie i podszedł do tej sprawy ze złej perspektywy.

• Administrator
Posted

Wykorzystywanie bugów, obrażanie graczy, brak kultury - ban do 7 dni przedłużony.

• Like 1
  • Administrator
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.