butter Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Twój nick: butter Nick admina banującego: MaDiSoNツ Data/Mapa: data : 19.03.2020 mapa była zielona, ale nie pamiętam nazwy. SteamID: 76561198384153860 Serwer (mod): Areny 1v1 128 tick Opis sytuacji: Wszedłem na jackpota nieograniczone stawki, ale chwilę po tym była zmiana mapy. Po zmianie mapy wbiłem się na jackpota jeszcze raz i wygrałem tak z 10 koła, następnie żartobliwie oznajmiłem, że "was wszystkich oskamowałem" a 10 min później dostałem bana. Dodatkowo mój kolega zapytał się Madisona "za co butter dostał bana?", a on odpowiedział że za skamowanie. Następnie groził banem za pytanie się za co butter dostał bana, gdyż wiele osób nagle się zdziwiło. Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg PS: nie jestem pewny czy o ten wycinek chodzi PPS: Mam nadzieję że moje odwołanie będzie pozytywnie rozpatrzone, gdyż moim zdaniem członek administracji Madison zachował się bardzo nieprofesjonalnie i podszedł do tej sprawy ze złej perspektywy.
Investor GH05T Posted March 19, 2020 Investor Posted March 19, 2020 2 minuty temu, butter napisał: jak znaleźć steamid Polecam https://steamid.io/ 1 1
Administrator Kacper Posted March 19, 2020 Administrator Posted March 19, 2020 Wykorzystywanie bugów, obrażanie graczy, brak kultury - ban do 7 dni przedłużony. 1
Administrator Kacper Posted March 19, 2020 Administrator Posted March 19, 2020 Odwołanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts