Melisaaa Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Myślę że warto, ponieważ nasze zdanie jest najważniejsze, a nie innych 1
KaCpErEk NaKaCyKuV2 Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Czasem warto czasem nie. Czasami trzeba słuchać głowy lub swojego Serduszka <3. Przynajmniej ja tak myślę. 1
Nati Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 To zależy od sytuacji.. warto słuchać siebie, aby nie dać sobą manipulować. Natomiast czasami znajdujemy się w sytuacjach dla nas całkiem nowych, gdzie ktoś doświadczony może wiedzieć więcej od nas, także warto posłuchać wtedy jego rad. 1
Donor Zielonaa. Posted March 19, 2020 Woman Donor Posted March 19, 2020 Instynktu? Instynkt często jest zgubny. Nie warto go słuchać, lepiej na spokojnie przemyśleć, zanim się coś zrobi i podejmie decyzję, jeśli oczywiście jest taka możliwość. Natomiast, jeśli musimy podjąć decyzję na szybko, pokaże to nam, jak radzimy sobie z presją czasu, a potem możemy wyciągnąć wnioski, czy postąpiliśmy dobrze, kierowani instynktem. Może warto nad czymś popracować? :) 3
Recommended Posts