epileptyk Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Twój nick: epileptyk Nick admina banującego: idenostredolominebotulismanore Data/Mapa: 18.03.2020 de_overpass SteamID: STEAM_1:1:974547 Serwer (mod): 5 maps Opis sytuacji: gram normalnie, nie jakoś nadzwyczajnie i poleciał ban (trochę skanowałem z respa i admin może nie znał tego i dlatego ban, nie wiem) Wycinek z konsoli: You have been banned Dodatkowo możesz podać link do swojego bana z naszego sourcebans'a https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:974547&advType=steamid&Submit Proszę o odbanowanie, sam kilkanaście lat byłem adminem i to jeszcze za czasów jak banowało się całe zakresy ip bo delikwent resetował modem i wracał, więc wiem jak cziterzy są denerwujący i nie w głowie mi takie zachowanie... Ewentualnie poproszę o rozpisane demko i wszystko wytłumaczę. Pozdrawiam, epil
Administrator Kacper Posted March 18, 2020 Administrator Posted March 18, 2020 @ Platiunium24 godziny na rozpisanie demka. 2
Idenostredolomine Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Obejrzałem demo. I chciałem powiedzieć , że ten gracz jest czysty. To ja po prostu popełniłem błąd nadając mu bana , każdemu pomyłka czasem się zdarza. Epileptyk Sory za mój błąd. Myślę że gracza można Odbanować i przepraszam za mój błąd.
Administrator Kacper Posted March 18, 2020 Administrator Posted March 18, 2020 Gracz został odbanowany Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts