Shaggy Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Twój nick: Kaczor Donald Nick admina banującego: MHCNIc Data/Mapa: 03-18-20 15:23 SteamID: STEAM_1:0:536870929 Serwer (mod): █[4001 LVL]█ ✔ DR + KLASY + PERKI ✔ ★ ... Opis sytuacji: Grałem na serwerze i dostałem bana powód : "permamentengo bana" Wycinek z konsoli:
V.I.P -W-P- Posted March 18, 2020 V.I.P Posted March 18, 2020 Jako opiekun wypowiem się tutaj za Administratora, ten ban powinien zostać nadany z mojej ręki. Twój kolega został zbanowany za to samo co ty (@ Szym3us). Nie rozumiem tego odwołania w ani 1 procencie. Z tego co słyszałem po zbanowaniu ww. @ Szym3usznów zacząłeś mnie oczerniać w obecności @ MHCNic. Spoiler Ban zostaje, nie będę tolerował takiego zachowania jaki reprezentujesz ze swoim kolegą na serwerze, jak i poza nim, oraz w jaki sposób odnosisz się do mnie i do innych graczy. Nie pozdrawiam. 1
MHCNic Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Shaggy był częstym użytkownikiem na serwerze deathrun+klasy#2, w ostatnich dniach rozpoczął wyzywać Graczy, Administrację, jak i Opiekuna, ciągłe klęcie, nadużycie mikrofonu. Po krótkim zerknięciu na Forum/Bany był on banowany już na 2'uch kontach 1/Shaggy 2/Kaczor Donald lub Shaggy, przez Opiekuna WP , Admina MHCNic. Przez krótki czas byłem zaproszony na serwer (discord) z użytkownikami Dziobek, Shaggy, Szym3us (także zbanowany przez WP jak i mnie na 2'uch różnych kontach), xbyczek, gdzie wyzwiska były rzucane na Opiekuna WP i na użytkownika sid (poprzednio zbanowany przez szym3us za autostrefy lub speedhack, gracz już był odbanowany).Z mojego błędu opuściłem serwer i nie zrobiłem screenow.
Administrator Kacper Posted March 18, 2020 Administrator Posted March 18, 2020 Odwołanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts