Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Kaczor Donald 

Nick admina banującego: MHCNIc

Data/Mapa: 03-18-20 15:23 

SteamID: STEAM_1:0:536870929

Serwer (mod):     █[4001 LVL]█ ✔ DR + KLASY + PERKI ✔ ★ ...                          

Opis sytuacji: Grałem na serwerze i dostałem bana powód : "permamentengo bana" 

Wycinek z konsoli:

• V.I.P
Posted

Jako opiekun wypowiem się tutaj za Administratora, ten ban powinien zostać nadany z mojej ręki.

Twój kolega został zbanowany za to samo co ty (@ Szym3us). Nie rozumiem tego odwołania w ani 1 procencie.

Z tego co słyszałem po zbanowaniu ww. @ Szym3usznów zacząłeś mnie oczerniać w obecności @ MHCNic.

Spoiler

Ban zostaje, nie będę tolerował takiego zachowania jaki reprezentujesz ze swoim kolegą na serwerze, jak i poza nim, oraz w jaki sposób odnosisz się do mnie i do innych graczy.

Nie pozdrawiam.

• Like 1
Posted

Shaggy był częstym użytkownikiem na serwerze deathrun+klasy#2, w ostatnich dniach rozpoczął wyzywać Graczy, Administrację, jak i Opiekuna, ciągłe klęcie, nadużycie mikrofonu. Po krótkim zerknięciu na Forum/Bany był on banowany już na 2'uch kontach 1/Shaggy 2/Kaczor Donald lub Shaggy, przez Opiekuna WP , Admina MHCNic. Przez krótki czas byłem zaproszony na serwer (discord) z użytkownikami Dziobek, Shaggy, Szym3us (także zbanowany przez WP jak i mnie na 2'uch różnych kontach), xbyczek, gdzie wyzwiska były rzucane na Opiekuna WP i na użytkownika sid (poprzednio zbanowany przez szym3us za autostrefy lub speedhack, gracz już był odbanowany).Z mojego błędu opuściłem serwer i nie zrobiłem screenow.

• Administrator
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.