Deserved Popular Post Bulbożul Posted March 18, 2020 V.I.P Donor Deserved Popular Post Posted March 18, 2020 Czołem, czołem, Katy drogie! Koronaferie koronaferiami, ale redakcja nie zwalnia tempa. Mamy środę, a to oznacza kolejne wydanie "Pod Lupą". Dziś pod nasze szkło powiększające trafia utożsamiająca się z pandą, administratorka serwera Only DD2 w CS:GO, czyli oczywiście Paulina... Znaczy @ Paula.:D Zapraszam do czytania. #1 "Paulina, a nie czekaj- przejęzyczenie fatalne! Paula to bardzo w porządku osoba, która dba o moje ciśnienie zauważyłem (dobra, działa to w dwie strony). Da się z nią normalnie porozmawiać, obraża się na maksymalnie 5 minut- więc można nadużyć to troszkę . Obiecała mi wpierdziel, ale coś się doczekać nie mogę.. Pewnie przez to, że bez paszportu z Breslau się nie wyjedzie.. No cóż! I jeszcze jedno nie zmieniaj się Paula! " #2 "Paulinka to bardzo miła osóbka, zawsze szczęśliwa. Ma cudowny gust muzyczny, bo lubi Słonia . Fajnie sobie czasem z nią popisać, zawsze umie poprawić komuś humor XD." #3 "Urodzona do gry w kalambury! Rozmawiałam z nią jedynie raz na tsie, ale wydaje się być miłą osóbką" #4 "Bardzo miła użytkowniczka, miło się gadało czas spędzony na ts był bardzo miły (na pewno milszy niż w przypadku P@blo) mam nadzieje, że bd wpadać częściej na arenke." #5 "Paula jest miłą osóbką, z którą da się pogadać popisać i miło spędzić czas oraz trudno ją zdenerwować." #6 "Nie wiem o niej za dużo. Wiem, że jest śliczną kobietą i mieszka również we Wrocławiu. Chyba jest lubianą osobą na sieci." #7 "Mała ksuja fragów, niezdecydowania zakupoholiczka odzieży damskiej. " #8 "Paula to najmilsza panda jaką znam. Zgrywa groźną, ale gdy się denerwuje jest jeszcze słodsza niż myśli, szczególnie z jej głosikiem. Ogólnie bije mnie na arenkach, mówi, że ciągle kucam, a to nieprawda. Potrafi zasnąć w 15 sekund, ale i tak loff. " #9 "Nie znam jej zbyt dobrze, ale wydaję się być miłą osobą." #10 "Paula to sympatyczna osoba z którą można porozmawiać:)" #11 "Pogoda, miła i życzliwa dziewczyna. Zawsze można z nią porozmawiać i duperelach jak i o poważnych rzeczach. Lubiana przeze mnie osoba 8)" #12 "Szczerze mówiąc, nie miałam okazji jej za dobrze poznać. Wydaje się sympatyczną osóbką, która posiada wielu adoratorów na forum. Aktywna spamerka na chatbox'ie. " #13 "Paula, aka Paulina ( nie lubi, jak tak się do niej mów haha), jest bardzo miłą osóbką, z którą da się fajnie pogadać. Sympatyczna, pomocna na forum. Nie wiem jak z serwerem, bo nie zbyt tak gram" #14 "Niestety nie miałem nigdy okazji porozmawiać osobiście, ale wydaje się lubiana, przez wielu użytkowników naszego forum. Fajną buźkę ma i wydaje się być w porządku." #15 "Nie miałem okazji z nią nigdy porozmawiać, ale wydaje się być bardzo miłą i pozytywną osobą :)" Ode mnie to wszystko. \/ Dzięki za uwagę i zapraszam do głosowania w ankiecie nominacji do następnego wydania \/ Klik 11 1
Guest Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Za tą Paulinę spale wam domy 😇 Dziękuję za miłe słówka, pozdrawiam was cieplutko! Buziaki 💋🐼
Legend Titania Posted March 18, 2020 Investor V.I.P Woman Legend Posted March 18, 2020 A jednak dało radę więcej! :D Brawo za robotkę i ciekawe wypowiedzi 1
Recommended Posts