WP ME Kostek Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Twój nick: Sid Nick admina banującego: Szym3us Data/Mapa: deathrun_princessmising (cos takiego) SteamID: STEAM_1:1:456361755 Serwer (mod): Deathrun+klasy 2 Opis sytuacji: Dostałem bana za speedhacka ktorego nie posiadam i nigdy nie posiadałem.Na dr+kl 1 tez byla taka sytuacja i byl to blad admina. Niektórzy sie dziwia dlaczego nie robiac stref dostaje speeda. Dostaje speeda dlatego ze klikam wad co mi daje ok.80 ssj na skok a z kupionym longjump dostaje 150ssj. wad wydaje mi sie ze to nie jest zaden blad serwera poniewaz jest tak na wiekosci serwerow deathrun I chcialbym dodac ze nie kupowalbym mega premium jesli mialbym latac odpalony ;D Wycinek z konsoli: - 1
Administrator Kacper Posted March 17, 2020 Administrator Posted March 17, 2020 @ Szym3us24 godziny na wyjaśnienie sytuacji/rozpisanie demka. @ -W-P- 1
Szym3us Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 36 minut temu, NeQ. napisał: @ Szym3us24 godziny na wyjaśnienie sytuacji/rozpisanie demka. @ -W-P- no to tak , moim i innych zdaniem kostek jako sid ma autostrefy ,wiec dalem mu bana a tego speedhacka poprostu źle nacisąłem 1
V.I.P -W-P- Posted March 17, 2020 V.I.P Posted March 17, 2020 11 minut temu, Szym3us napisał: no to tak , moim i innych zdaniem kostek jako sid ma autostrefy ,wiec dalem mu bana a tego speedhacka poprostu źle nacisąłem To nie jest rozpiska, więc aby nie tracić czasu ja wypowiem się. Po obejrzeniu demka na którym ban został nadany nie zauważyłem żadnej podejrzanej sytuacji. Administrator zostanie odpowiednio ukarany. 1 1
BinaR Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Gracz został odbanowany Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts