pawix Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Twój nick: pawixNick oskarżonego: ReIvilll Opis: Administrator nie zna podstawowych komend np: Zrobił strawpolla czy napierdalamy Aliena oczywiście wygrało, że napierdalamy i z powodu że miałem dużo ap to sb kupiłem wszystkie rzeczy bo skoro mam 500 ap to na alienie sobie odzyska wszystko więc wydałem prawie całe ap i administrator dalej mapy na aliena nie zmienił, więc napisałem "Admin kiedy zmienisz mapę na aliena" on mi odpowiedział, że szuka komendy i tak szukał komendy przez 2 mapy i nie znalazł. Moim drugim argumentem jest to że gracz o nicku: "nie potrafie" zajoł sobie kampe i nie chciał wpuścić nikogo bo miał takie prawo a administrator ReIvilll zamiast znależć sobie inną kampe to ten zakupił miny i zbugował tego gracza, że go wyrzuciło z kampy. Trzecim moim argumentem jest to że administrator zamiast komuś dać nemezisa to wybrał oczywiście siebie, a pod koniec gdy zacząłem mówić pare słów co myślę o tym administratorze dostałem bana na 1H a taki gracz, jak Riczi też go zwyzywał i dostał na 1minutę. Dowody: Gracz: "nie potrafię" może odwołać się do drugiego argumentu. Do pierwszego argumentu nie mam niestety żadnych dowodów ale mogę powiedzieć, że było to o godzinie ok. 11-11:20 na mapie zm_india {w dodatku administrator nie zna komend}. Noo a trzeci argument to po prostu faworyzacja i administracja często tak sb robi lub kolegom daję Survki lub Nemki. -z poważaniem, pawix 1
Napójchmielowy Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Hej hej witajcie to ja się wypowiem na Twój temat na gminie łamałeś regulamin serwera a na mapie powiedziałeś do mnie ty kur.... To co ja miałem zrobić słuchać aż mnie obrażasz czy co hmm Skarga jest w 100% nie słuszna gracz promokitor może potwierdzić :) Dla twojej uwagi lmy mogę stawiać gdzie chce. Gracz riczki niestety nie był winny i to była moja pomyłka jak wejdzie na serwer to mu to wynagrodzę Znam wszystkie komendy kolego po prostu chciałem wam dać aliena ale niesty nie pamiętałem komendy żeby wam go dać.
ProMokitor Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 No to tu się teraz troszeczkę rozpiszę na twój temat "pawix" Relvilll owszem zrobił głosowanie na Aliena "Zrobił strawpolla czy napierdalamy Aliena" jako pierwszy (darłeś morde) "ee admin pojebało cię gościu ALEINA?! jak byśmy chcieli to bysmy sobie wpisali" a teraz płaczesz że wydałeś 500 AP na mapie. "zamiast komuś dać nemezisa to wybrał oczywiście siebie" Tutaj się nie zgodzę bo nie wybrał siebie tylko jakiegoś losowego gracza tak BTW " Noo a trzeci argument to po prostu faworyzacja i administracja często tak sb robi lub kolegom daję Survki lub Nemki." Tu tak samo się nie zgodę bo nie dawał nikomu ze swoich znajomych i sobie nemków "gdy zacząłem mówić pare słów co myślę o tym administratorze dostałem bana na 1H" Gościu ty nie zaczołeś mu mówić paru słów tylko zaczołeś go z kimś wyzywać on ciągle milczał jak "twoi koledzy" się dołączyli do ciebie cytuje "ale chujowy admin,skąd on się kurwa urwał zgłaszajcie go" to on jedyne co napsiał to "czekaaam na tą skarge" Więc z mojej strony to tyle. Skarga nie potrzebna,sam zrobiłeś gówno burze bo możliwe że go nie lubisz i chcesz go wypierdolić z administracji,no życie zdarza się nie każdego trzeba lupić. Miłego dnia 1
riczi90 Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 to jeszcze ja się wypowiem. Ten admin to jakiś amator który zdjął okulary. Chłopie, jak nie umiesz korzystać z AMX'a to po co bierzesz się za adminowanie?! Gram tu od lat, nie było nigdy problemów, a teraz zbanowałeś mnie za obrazę admina?! Słowem się nie odezwałem, ani przez mikro ani na czacie. Pilnujcie swoich adminów albo zmienię dostawcę usług, bo serwerów nie brakuje, a sporo już u was kupiłem dla siebie, a nawet innych graczy. dobra nie doczytałem, masz farta za przeproszenie ;) wybaczam grunt to przyznac się do błędu, szanuję 1
SDCSebeK Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Ty piszesz książkę czy skargę ? gdzie dowody to skarga na odwal się? 1 1
SDCSebeK Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Temat został przeniesiony do kosza! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts