Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

Posted

Twój nick: GOMBAO33 [CSC]

Nick admina banującego: Japoniec

Data/Mapa: Darkwoods 16.03.2020 1 cos tam

SteamID:  STEAM_1:0:147088898

Serwer (mod):  Deathrun                             

Opis sytuacji: Gram na serwerze zbijam wr'ki gracze osadzaja mnie o cheaty. Wbija Japoniec daje mi bana za Autostrafe'y. Powiem wam tyle, wystarczy kupic longjumpa w sklepie oraz klikac wad lub ad. Po skoku bedziecie otrzymywac 100 speeda, wzrasta razem ze speedem + doliczyc strefy wychodzi speed ktory otrzymywalem.

Wycinek z konsoli: Nie mam

Posted

Oto moja rozpiska

0:36 - bardzo płynna strefa 
3:34 - kolejna płynna strefa 
3:48 - kolejna płynna strefa 
5:35 - zbyt płynne strefy 
8:08 - kolejne zbyt płynne strefy 
8:26 - to samo co wyżej
11:45 - to samo co wyżej
13:28 - bardzo płynne strefy
13:36 - to samo co wyżej
16:20 - to samo co wyżej
17:03 - przy namowie gracza, wyłączył wszystkie bonusy, skacze tak samo jak w innych run'ach
18:03 - gracz dostaje bana

Według mnie gracz robi zbyt płynne strefy i używa autostref chciałbym aby @ Ves zapoznała się z sytuacją a ostateczną decyzję zostawiam @ BinaR

• Like 1
  • Deserved
Posted

Na demku ewidentnie widać, że otrzymujesz niewyobrażalnie dużego speed'a nie robiąc przy tym żadnych stref. Nawet przy pomocy dostępnych bonusów na serwerze, nie osiągnąłbyś takiego wyniku. Niedawno także otrzymałeś perm bana na innym serwerze, co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że ban jest jak najbardziej słuszny. Jeżeli dalej nie zgadzasz się z werdyktem, proszę Cię o nagranie handshowa oraz podesłanie go do mnie, wtedy możemy kontynuować rozmowę. 

Ban zostaje.

@ BinaR

• Like 1
  • I love it 2
Posted
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Like 2
  • I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.