Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak wiadomo zastały zamknięte uczelnie i z tego powodu chciałem sobie nadrobić trochę zaległości w grach 😄 .

Chciałem sobie pobrać battlefield 1, z pobierzgry24( w wakacje pobrałem bez problemu oraz grałem bez żadnych problemów ale pod koniec wakacji musiałem ją usunąć bo nie miałem miejsca na wiesia 3 )  i pod koniec wyskoczył mi komunikat abym wpłacił na konto X zł oczywiście usunąłem to co pobrałem i tu pytanie do was gamerowcy czy podślecie link do jakiś fajnej strony gdzie mógłbym pobrać tą grę za Free ? 😄

Byłbym wdzięczny jak ktoś podeśle jeszcze linka do pobrrania sniper elite 4 😮 ale to opcjonalnie 😄

Dziękuję za zaangażowanie 😄

POZDRAWIAM Adrian

Opublikowano

Jak szukasz gier to polecam torrenty. Ja często używam thepitarebay'a, ale oni mają bardzo często wyłączone serwery i się nie da na stronę wejść :/

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Zależy mi na darmowym @ Ejdrien.

Każdy kto podeśle jakiś interesujący link dostanie +1 do stat, a przez który pobiorę batlefielda 1 dostanie masę reputek :D

• Haha 1
  • Premium
Opublikowano

Ja bym ci polecił zainwestować w stronkę haszkod kupujesz konto Vip na zawszę i jest git, na owej stronie jest przy okazji dobre zabezpieczenie bo pobierasz przez Skrzynki pocztowe więc żadna kara tobie nie grozi za piractwo, chociaż w Polsce za to nie ścigają, ja korzystam bo u mnie za piractwo ścigają dlatego trzeba bardzo uważać :)

Jeśli nie chcesz inwestować w żadne Vipy itp. to Polecam IGG albo SteamUnlocked

https://www.haszkod.pl/gry,battlefield_1_digital_deluxe_ed_3_dlc_repack_fitgirl_pc_2016_dubbing_pl,maildownloader,60769.html Tu masz stronkę do BT1

Cytat

Haszcode wyśle tobie Pw jeśli zachcesz :)

Pobierz MailDownloader: http://maildownloader.pl/maildownloader-download/

Zainstaluj oraz kliknij na Znaczek Pobierania w programie >> Wklej ten kod który podałem wyżej w miejsce gdzie należy go wkleić (będzie pisać) wpisz hasło (Hasło to link do strony haszkod < dodaj www. i .pl )

oraz ostatni pkt to to Lokalizacja pobranego pliku (najlepiej stwórz nowy Folder BT1 i wybierz właśnie ten folder)

Zacznie tobie się pobierać parę segmentów gry które po pobraniu pojawią się w folderze.

Na koniec zaznacz wszystkie pliki Zip/.rar i je wypakuj, po wypakowywaniu będzie plik Setup itp odpal i zacznie się Instalacja :3

Jest też szybszy sposób bez tej instrukcji xD

>> Wpisz w google FitGirl Repack << i będziesz miał miliony Pirackich gier do pobrania :0

A tutaj kolejny link do BT1 https://fitgirl-repacks.site/battlefield-1-digital-deluxe-edition-update-3-3-dlc/

Tylko ten bez Polskiego Dubbingu oraz bez 3 dodatkowych DLC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.