Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Pioneer

Nick admina banującego: nie wiem

Data/Mapa:  mirage  okolice 21;30

SteamID: STEAM_1:0:190558599

Serwer (mod):  only mirage #2                            

Opis sytuacji: gram normalnie staty 21/12 przybiegam z ct spawnu z deaglem jest smoke widze na mapie czerwona kropke która wbiega w smoke ct zaczynam strzelać przez smoke, nie trafiając nikogo, ze smoke wykakuje Damage Taken from "[VIP] ♛●•♥HajtOwy♥•●♛" - 139 in 1 hit z awpy i gine. 2 sekundy póżniej dostaje bana 

Wycinek z konsoli:

snapshot0003.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Steam ID: STEAM_1:0:190558599 - to jest Twoje SteamID.

@ rqkuuu24 godziny na rozpisanie demka.

• Lubię to! 1
Opublikowano

03,37 dziwny skan przez smoke w tym oknie nie mogles wiedziec ze tam bedzie
11,32 takie troche wh(dziwne sporzenie i sie pozniej wcelowujesz do jungli)
11,42-3 ladnie namierzone na 2 typkow jeden po drugim 
17,46 dziwnie ci tutaj celownik przeskoczyl idelanie na typka 
20,49 skad wiedziales ze short brak infa bylo 
32,49-50 dziwny strzal
34,25 to ladnie czekanie za boxami gdzie pozniej wychylasz na niego(ale przypominam ze jestes caly czas schowany) dobre info! 
+ten kojeny kill tez dziwne zachowanie patrzenie zakretu a kiedy typek wchodzil do jungli akurat zaczales sprawdzac te conecty i okno 

http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200312-204651-1475476800-de_mirage-__________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

Opublikowano

Twoje ocena demka jest na poziomie YTbera Dan M także chętnie rozpisze tutaj każdą przytoczona sytuacje dodatkowo chcę dodac że na serwerze jest 30 osob i jakieś randomowe namierzenie kogoś przez ściane mozna zarzucić KAZDEMU graczowi a nóż naceluje na przeciwnika totalny przypadek:

1. 3:37 skan w smoke w oknie, to jest serwer community gramy 16 na 16 i co runde ktos jest w oknie strzelam na pałe a może ktos w środku jest w tym wypadku obiłem go po nogach totalnie przypadkiem

2. 11:32wiem że w ct stoi awp bo wczesniej go jigglepickowałem więc nie chce ryzykować jedyne co mi pozostaje to zostac w pałacu i wcelowac sie w jungle bo wiem że moj teammate jest w connectorze wiec zaufam mu że schody czyste

3. 11:42no nie powiem wygląda to ciekawie ale czy w meczach pro graczy nikomu nigdy tak celownik nie przeskoczył? to czysty przypadek

4.17:46 tak mam na nim celownik ale to jest lineup do scanowania ladderooma akurat gośc był kilka ścian dalej totalny przypadek

5. 20;49 no prosze cię przecież gość tupie jak słoń są słyszalne 2-3 kroki od miejsca boosta na shorta zanim pojawił się w moim polu widzenia, nie widze tutaj nic podejrzanego

6. 32;49 a raczej 32:46-47 widziałem wcześniej że tt zajelo mida i jest ktos na krzeslie i strzelałem sie z nim wczesniej przez smoke on tez we mnie strzelał bo latału mi kule obok głowy, a strzał oddałem w nadzieji że kogoś trafie jak widac nie trafiłem ba nawet nie nalecowałem podejrzanie jak to w poprzednich zarzutach było, nic w tym strzale dziwnego nie widzę

7.34;25 TT przejęło cały bsA ginie teammate z laddera, jestem sam i moich 2 teammatów  widze na mapie że moj jest w conectorze przeciwnicy mogą pojawić sie tylko z 2 stron okno+ short wychylam schodkowo aby zerknąc shorta zauważam go chowam się a po chwili wychylam i łapie go na nieuwadze

+kolejny kill jestem za boxami moj teammate patrzy mid+short po chwili wbeiga na zakręt i zaczyna patrzeć przejście od Tspawnu to po co mam razem z nim patrzec 1 miejscówke i trace widok z mida więc zaczynam patrzec okno conector bo wiem że moj teammate zajmie się zakretem, chwile po zabiciu kolega zaczyna sie poruszac w moja strone stwierdzam że trzeba z powrotem patrzyc zakręt bo on odpuścił

Opublikowano

3;37 +/-b
11;32 +/-b (Wiesz dokładnie, że tam wyjdzie i stoisz wcelowany)
11;42 -b
17;46 +b
20;49 +/-b

31;09 +/-b (Ładnie ci celownik przeskoczył na 2-go T w łączniku)
32;47 +/-b (Puściłeś jakieś dziwne strzały w przeciwnika na krześle przez smoke, wiedziałeś idealnie o jego położeniu)
34;25 +/-b (Idealny timing reagując na niego przez ścianę)

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.