Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:^Eqiality^SkilleD^

Nick admina banującego:Pyskata

Data/Mapa:dd2 15 dzisiaj

IP/SteamID:STEAM_0:0:106724091

Serwer (mod):only dd2 z leczeniem itd                             

Opis sytuacji:Siedze kulturalnie i powiedzialem ze sie dziwie ze to coś dostała admina nie moja wina ze kazdy ma o niej takie zdanie a nie inne Ale przepraszam bardzo nic nie mówiąc po wpisaniu retry ledwo wbilem na serwa a tu ban na tydzien rozumiem ze nie mam kultury bo lubie sobie poprzeklinac na serwerze i pozartować z osobami 3 nie chce mi sie wymieniać nazw ale oni wiedzą ze robimy to na zarty i nikt nie ma spiny do tego ... Pyskata nie przesadzasz z tym banem tydzień ? za to ze powiedzialem to coś ? za to ze przeklne na serwerze??? nie przesadzajmy

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Brak Kultury'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:106724091'
[AMXBans] Twoje IP: '89.228.--.--'
[AMXBans] ===============================================

• Haha 2
  • Przykro mi 1
  • Legenda
Opublikowano

1. Punkt z regulaminu: Recydywa karana będzie Banem wyższym o 1 stopień. 
2. Co widzę, gdy wchodzę w bansa i wpisuję Twój sid? 

przytnij.png.79a2c93adddb8296de8d2d1885398d15.png

Dostawałeś bany za kulturę od wielu adminów, nie tylko od Pyskatej - nawet ja Cię upomniałam. 

3. 

Cytat

rozumiem ze nie mam kultury bo lubie sobie poprzeklinac na serwerze

Już sobie praktycznie sam odpowiedziałeś na pytanie za co masz bana. Wasze "żarty" przeszkadzają innym osobom, często dostaję skargi na pw lub na u@. 
Chcecie pożartować, potyrać się - nic mi do tego, ale załatwiajcie to prywatnie lub nie na tym serwerze, ludzie wcale nie muszą słuchać waszych rozmów. 

4. Co do tematu związanego z @ Pyskataszkoda mi się nawet wypowiadać. Teksty tego typu zostaw dla siebie, prowokujesz tylko ją. Żeby nazwać kobietę "tym czymś", to mi naprawdę ręce opadają i nie mam na to słów. 

Reasumując: bana zostawiam, może coś przemyślisz przez ten czas, chociaż już wcześniej dostałeś bana na tydzień, dlatego szczerze wątpię, że coś ulegnie zmianie. 
Od siebie dorzucę tylko jeszcze jedną rzecz z regulaminu: "Gracz, który notorycznie dostaje wysokie bany za kulturę, może zostać potraktowany banem permanentnym (po konsultacji z właścicielem lub opiekunem)." 

• Uwielbiam 6
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.