Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: k1rogg

Nick admina banującego: WP

Data/Mapa: DE_OVERPASS

SteamID: STEAM_1:0:518298766

Serwer (mod):   5MAPS                          

Opis sytuacji: Wszedłem na serwer po raz pierwszy, zagrałem końcówkę mapy de_cache dosłownie kilka rund, nic specjalnego nie ugrałem z tego co pamiętam, potem na mapie de_overpass było nas 6 na serwerze, podobnie jak na cache zagrałem kilka rund, w mojej ostatniej rundzie dałem info, że mam kolesia na plecach bo poleciał smoke na długą ale czekałem na typka, który 30 sec wcześniej zabił kogoś przede mną na balonach. Koleś wyszedł, chyba go zabiłem albo i nie, nie pamiętam i w następnej rundzie na początku ban. Co za admin daje bana po kilku rundach typowi co nie celuje przy ścianie i nie wali samych baniek?

Wycinek z konsoli: Nie posiadam, wyłączyłem grę.

• Premium
Opublikowano

Wyprostuję tylko że na serwer wszedłeś wcześniej, a konkretnie na de_cache34:22 minucie mapy.

DEMO de_cache

37:48 - Pierwsza podejrzana akcja, i to nie jest przez tickrate na demku bo na żywo jak to oglądałem na spect to uznałem to za ewidentnego aimbota, więc oglądałem dalej.

Następna mapa.

DEMO de_overpass

01:18 - Takie flicki to ja nie wiem czy to normalne, czy ty prosem jakimś jesteś czy co. Jak dla mnie spalone.

05:37 - Celownik lata tutaj gdzie chce, a i tak trafia, tak jak pisałem przy pierwszej akcji, na żywo to jeszcze dziwniej wyglądało i to nie jest desync przez tickrate na demku.

Trochę za mało akcji lecz po obejrzeniu demek i ww. akcji nadal podtrzymuję swoją decyzję.

Opublikowano

37;48 +b
1;21 +/-b (Celownik znajduję się mniej więcej na modelu przeciwnika, ale strzał leci w głowę)
5;37 +/-b

• Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został zbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.