Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Nova

Nick admina banującego: Lassisch

Data/Mapa: 08.03.2020 - 13:20:48

SteamID: STEAM_1:0:1675470112

Serwer (mod): Only DD2 #2                               

Opis sytuacji: Nie ma co tu dużo rozpisywać , aczkolwiek śmieszy i równocześnie boli mnie to że zostałem zgłoszony przez gracza "kutafon",któremu jak widać nie na rękę to , iż ktoś ma lepszy dzień, na ogół nie gram jakoś wybitnie dobrze ,aczkolwiek są momenty które mogły by przejść do historii Counter-Strike-a (z resztą jak każdy miewa dobre mome ty w życiu ;) ). Demko które oglądałem kilkukrotnie , nie pokazuje jak to gracz napisał 'Aim'-a , poza tym gdyby tego było mało , admin który mnie banował napisał w następujący sposób: "[...] Nawet gdyby, to najpierw obserwowałem gracz Dulson2000 przez 1.5 mapy, by go w końcu zbanować za AIMa bo miał go pod przycisk. Gdy poszedłem oglądać gracza Nova (bez zgłoszenia), to nic nie miał." I nagle admin oglądając demko stwierdził iż Aimbot jest faktyczmnie , hehe , no tak że chciałbym aby ktos posadzony wyżej ,albo z wyrozumieniem obejrzał demko , i powiedział prawde , bo to co sie tu stało to jest po prostu śmieszne ;) . Oczywiście , fajnie było by gdyby Lassisch obejrzał w trybie 'slowmo' demko które przesłał zgłaszający "kutafon" i jak on tam pisał ,że 15:33-16:48 .
Dla mnie to śmiech na sali . Prosiłbym o szybkie rozpatrzenie posta, z góry bardzo dziękuję ;) .
Link do dema :  http://588643.hltv2.pukawka.pl/hltv-2003081140-de_dust2-1583664000-1583665200.zip

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick: Nova 
[AMXBans] Powod: 'zg?oszenie AIM forum' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1675470112' 
[AMXBans] Twoje IP: '' 
[AMXBans] =======================================

• Zasłużony
Opublikowano

Wypowiem się po pracy. 

Edit.

Pierwsze primo - na PW pisałeś mi w nocy, że to nie jest Twoje konto - cytat z regulaminu: "* Odwołanie może pisać tylko osoba zbanowana, a nie osoby trzecie."

Drugie primo - 

Trzecie primo - żegnam. 

• Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.