Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

To jest dosyć luźna propozycja, nie wiem nawet czy możliwa do realizacji. Jestem zmuszony o tym napisać bo za przeproszeniem pierdolca dostaje jak wchodzę na serwa i grają jakieś odpały :d no szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak gra ma sprawiać przyjemność jak za kogoś gra komputer ....Mianowicie chodzi mi o to czy jest możliwość, żeby kilka aktywnych, ogarniętych osób, nieposiadających steama, bądź też nie spełniających innych warunków na admina dostało możliwość banowania itp. Nie wiem wgl czy to jest możliwe z technicznego punktu widzenia, proszę bez hejtowania bo jak już pisałem gram 4fun. Dzisiaj np. do południa grałem razem z gościem o nicku VolT, bardzo fajny, ogarnięty chłopak, nie dostał adma bo nie ma steama, rozumiem to, ale akurat wbił jakiś bot i pograne było, dużo ludzi przez to ucieka...Myślę, że przez to dużo ludzi ucieka, adminów często nie ma, a jak są to wszyscy na raz :) 

Jeżeli jest taka możliwość, to myślałem o takiej opcji, że po prostu dany gracz z możliwością dawania banów, zobaczy odpała, wywali go i tamten jak był czysty napisze odwołanie i się obroni jak był uczciwy, oczywiście jeżeli ktoś by tego nadużywał traciłby swoje prawo.

Pozdrawiam 

IkillYOU

Opublikowano

Nie ma takiej opcji, człowieku dać możliwość banowania komuś to jak dać admina tym bardziej graczą non steam.

• Właściciel
Opublikowano

Steam to podstawowy wymóg, tak było i będzie. Admin może tylko banować i nikt inny.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Oddalone #

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.