Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Dasyl
Nick oskarżonego: Ganja|$z
Opis: Grałem sobie spokojnie na serwerze a tu nagle do mnie pisze Ganja zmień binda znowu się przyczepił że mam złego binda :)  o właśnie taki /lm ha zawsze jakiś admin ma ból dupy do mnie nic złego nie robie :) nic nikogo nie obrażam więc powiedziałem że nic nie będę zmieniał więc dał mute na 12h :) mute bez powodu znowu i co Pan @SDCSebek znowu odrzuci jestem ciekawy czy coś zrobi a może znowu na grupie popiszecie że coś załatwicie. Mam dosyć karygodnego zachowania nie których adminów na tym serwerze. Nie którzy sobie olewają i nie wchodzą nawet na serwer a nie którzy rozdają mute za byle co!
Dowody:FD991DF8F7CD0DD71A7AD2F0A4C7F7379AC6BC32  i mówi że mam jakiegoś mute jeszcze zaległego ciekawe kiedy. Wymyśla sobie byle jakie powody żeby dać komuś mute a jak to SDCSebek Nie lubi mojego Brata podkreślam Brata! to nie których adminów na kręcił żeby mnie nazwali nickiem brata. I pan Ganja tak mnie przez cały czas zaczepia. I mnie tym prowokuje a jak to zignoruje to już się czegoś czepia czy bindu czy coś więc leci skarga bo już nie wytrzymuje.  3D1CBEB05EDCDDA946F42AD1A4C56C3D6681B425  ładnie sobie w kulki leci Ganja. Mam nadzieje że Admin będzie upomniany czy coś a i Sebek nie mów mi na swoim serwerze że mogą dawać mute za co chcą dzieki Pozdrawiam Dasyl

• Haha 1
Opublikowano

Drogi Graczu!

Dziękuję za kontakt z nami w sprawie oskarżenia mojego stanowiska  jako Admin cs 1.6 ZP serwerów Katujemy.eu.

1. Twoje zachowanie od dłuższego czasu niestety jest karygodne. Wielokrotnie gracze jak i Administracja serwera zwraca Tobie uwagę z powodu Twojego zachowania.

- Otrzymałeś ode mnie blokadę na czat o długości 12h za obrazę mojej osoby oraz notoryczną prowokację Administracji serwera poprzez niestosowny bind przy kupowaniu laser miny. Wielokrotnie prosiłem Ciebie i upominałem, abyś usunął ten bind, ponieważ jest on niestosowny. Nie tylko prowokujesz nim Administracje oraz graczy na serwerze zwracając na siebie uwagę, ale również utrudniasz nim grę gdyż zasłaniasz nim połowę ekranu. 

2. Pamiętaj również o tym, że Admin nigdy nie ukarze gracza "za nic". Nie jesteśmy tutaj po to a by karać graczy natomiast jeżeli widzimy, że gracz zachowuje się niestosownie, wówczas musimy podejmować pewne kroki. Gracz, który gra na serwerze jest zobligowany aby przestrzegać regulaminu, w przeciwnym razie musi liczyć się z konsekwencjami. 

Pozdrowienia!

[Ganja|$z "Pomaganie graczom to moja specjalność:)"]

Opublikowano

Mogłem to już wcześniej zakończyć ale poszedłem wtedy mu na rękę  jak likwidowałem tych chłopców typu H4torry za chamskie potajemne reklamowanie się i inne rzeczy. https://prnt.sc/oz6zix

A bajkę z twoim bratem schowaj sobie do kieszeni ty i on to jedna i ta sama osoba. Dziwne, że od momentu gdy napisałem ci, że czeka cie ban permanentny za to co odwalasz przestałeś grać, zmieniłeś nick na steamie na inny i nazywasz się od tego momentu jego bratem, ale grasz tak jak on masz tych samych sojuszników w grze, że tak powiem jak on i piszesz na czacie jak on, no bliźniaki po prostu. 

Zawsze wszystko dzieje się za moimi plecami, screen który dotarł do mnie który pokazuje, że nie potrafisz się stosować do prostych poleceń admina usunąć prowokacyjnego binda + obrażasz na pw admina https://prnt.sc/r9y2ii

@ GrandMaster Wtedy grand miałeś rację takie coś trzeba było od razu banować a nie darować, tego błędu już nie powtórzę.

B A N

Powody:

Poprzednia potajemna reklama którą darowałem, bo tam adminka dostałeś to trzeba stąd ludzi zabierać.

Wielokrotna obraza administracji.

Oszustwo, że ty to nie ty, lecz brat, a to jednak ty.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.