Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: xoxo
Imię: Akan
Link do GameTracker'a:
https://www.gametracker.com/player/xoxo/145.239.16.101:27015/ - NOWE  / https://www.gametracker.com/player/alcoholic/145.239.16.101:27015/ - STARE /
Doświadczenie w byciu adminem: Ja bedac administratorem, czesto siedzialem na serwerze, szczegolnie pomagalem wielu osobom, banowaniem osob, ktore posiadaly wspomagacze, i  rozmawialem czesto z graczmi na temat serwera, co sadza, co wedlug nich by sie przydalo itp.
Znajomość sourcemoda [w skali 0/10]: 8,5/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 6/7h weekendy, w tygodniu moze 5h, i wieczorem bede wchodzil.
Czy posiadasz mikrofon i przeszedłeś mutację?: Posiadam, nie przeszedlem, mysle ze jestem w trakcie heh
Kontakt (platforma): co bedzie potrzebne to podam
Steam ID:
STEAM_1:0:527044324

Dlaczego Ty?: Ponieważ, serio jesli jestem na serwerze, czesto osoby probuja sie dowartosciowac w sposob obrazania osob, niestety co moge poradzic? kto sie mnie poslucha? slowem nie ktorych graczy "co on moze mi zrobic przeciez to tylko megapremium", no cóż probuje jakoś ustabilizować dobre poczucie humoru, nie ma czesto administracji na serwerze, no rozumiem szkola/praca itd. no ale na serwer trzeba tez czas jako tako znaleźć, mysle ze przydalbym sie na to miejsce.

Czy posiadasz konto prime? [TAK/NIE]: T
Akceptujesz wszystkie regulaminy [TAK/NIE]:  T

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów [TAK/NIE]: T, jeszcze musze doczytac pare rzeczy.

• Haha 2
Opublikowano

Na Tak

+Chęci 

+SM

+/-Wiek

-GT

+Zapotrzebowanie na adminów 

-Konto pod podanie -_-

+/- Mutacja

na mały + ''Dalczego ty?'' na mały bo to już znana każdemu gadka :D

• Dzięki 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Wrr 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
  • 5 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.