Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Twój nick: iTALL

Nick podejrzanego: Delfinek

STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:1:99631738

Rodzaj cheata: WH, a dokładnie radar hack bo sie pochwalił

Data/Mapa: 

Serwer (mod):  Arena 1 vs 1

Dowody: Poniżej

Witam mam na imię  :candy: Wojtuś, chciał bym poinformować że wasz ADMIN zapłacił ciężko zarobione pieniądze matki (30 ojro lol2) bądź ojca na zakupienie płatnego czitkaa na jakieś stronie dla zdesperowanych.

Został dzisiaj przyłapany po grze na MM gdzie postanowiliśmy zerknąć na  jego demo :thpopcrn:, po tym jak chodził i blokował się po ścianach i potykał na schodach i patrzył w niebo okazało się że leci po modelach i rzuca granaty pod nogi przeciwnikom :default_ph34r:  powiedział że tylko na tym mmi'e sie odpalił, więc podciągnąłem majtki i osobiście pobrałem demo z faceita którego graliśmy razem 2 dni temu to samo rak gaming nie patrzenie pozycji bo nikogo tam nie ma, ruszanie myszką niczym po schabowym ale zawsze dobrze na model, oraz nieumiejętne krycie sie. Po 100% pewności z ciekawości pobraliśmy demo z PopFlash'a na którym się gra ze znajomymi był na tyle niepoważny że nawet grając ze znajomymi którzy go naprawdę darzyli sympatią, ego tak małe że nawet tam musiał się podbudować żeby czasem nie był gorszy od rurociągu... znaczy pyriusza :dobrygracz: . Ogólnie co wiemy, że czitował, że po rozmowie na tsie się przyznał i powiedział że kupił (nie wiem czy za matki czy ojca pieniądze, nie pytajcie mnie o to) rozmowa jest nagrana :1x:. Pytanie do administracji po małej rozmowie na tsie (jeżeli chodzi o mnie to do komory gazowej cziterów się wkłada) usłyszałem że musi to być na serwerze katujemy, jak mamy to zrobić jak macie maski które zasłaniają pół ekranu niczym Magda Gessler (powinny być usunięte bo demka się sprawdzić nie da) a dodając musi być serwer katujemy, ale ogólnie poza może latać na wh, robić salta na rampie i najlepiej żeby aimbota jeszcze odpalił i się kręcił jak blender, ja myślałem że admin reprezentuje poziomem i całym sobą sieć.

Co zamierzacie zrobić z tym ?? dowody zostaną dostarczone proszę o nie zamykanie tematu chodzi żeby każdy się zapoznał.

:ban:  WOLNOŚĆ SŁOWA IKS DE

• Uwielbiam 10
Opublikowano

Tutaj poniżej wideo z tego jakiego doświadczonego i odpowiedzialnego administratora mamy ...

==========>       https://streamable.com/gqouv      <==========

Sam również osobiście przyznał się, że leci odjebany.. co będzie ukazane na screenie poniżej ( okłamał nas bo mamy dowody na niego sprzed 5 dni więc nie tylko 5 meczy ) 

Spoiler

88011917_2521515668167081_3156321833188327424_n.thumb.jpg.69166566965784e03839c997b335482c.jpg

W myśl zasady, Kto odpalił się raz, będzie to robił cały czas.

Dla kolegi nie ważne czy mm, czy faceit czy pop flash z ziomkami. Nie ważne i tak będzie odjebany.

Areny ? Maska na twarzy uniemożliwia rozpisanie demka, a to, że wydał 30 ojro na haxy to na pewno ma spectator list. 

HOPSA  :ban:  @ Delfinek

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 7
Opublikowano

Widzę, że kolejna osoba mająca rangę pozwala sobię odpalać bo myśli, że nic mu się nie stanie. Dziękuję za zgłoszenie, rangi odebrane bezpowrotnie plus ban na serwerach. 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został zbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.